no author
Liviu Dadacus - Mediafax
678 vizualizări 14 nov 2017

„Vom susţine iniţiativa normală şi logică ca la conducerea Camerei Deputaţilor să vină altcineva. Nu poate să mai fie Liviu Dragnea şi vă dau un singur argument - cât e Dragnea şef la Camera Deputaţilor nu se pot adopta legile justiţiei, pentru că discuţia e foarte simplă: Dragnea îşi schimbă legile ca să-şi rezolve dosarele”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă.

„PSD poate să nominalizeze un alt preşedinte al Camerei Deputaţilor, un om care să nu aibă dosare şi care să conducă lucrările şi privind legile justiţiei şi legea bugetului şi celelalte legi rapid, până la sfârşitul acestui an. Cât va rămâne Dragnea şef la Cameră, aceste probleme importante vor fi îngheţate şi PSD folosit ca scut pentru problemele personale ale lui Liviu Dragnea”, a adăugat Ponta.

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Citește și: