Raluca Pancu
Raluca Pancu
934 vizualizări 12 oct 2017

"Eu sunt un om de partid şi pentru mine partidul înseamnă foarte mult, funcţia de ministru mi-a fost încredinţată de către partid, în forul statutar aşa că poziţia mea va fi exprimată, astăzi, în CExN al partidului", a declarat Rovana Plumb, înainte de a intra la şedinţa CExN al PSD, evitând astfel să spună dacă ia în calcul să îşi dea demisia din Guvern.

Întrebată cum îşi explică declaraţiile premierului cu privire la plecarea sa din Executiv, Plumb a evitat să comenteze.

"E importantă stabilitatea ţării, punerea în aplicare a programului de guvernare", a răspuns ea.

Totodată, întrebată dacă este adevărat faptul că nu vin semnate hârtiile de la Bruxelles, Plumb a spus că nici ea, nici colegii săi nu au cunoştinţă de acest lucru.

"Cred că aţi văzut cu toţii că am avut, în această săptămână, întâlnire cu cei de la Comisia Europeană, cu reprezentanţi de la nivel de comisar până la nivel de specialişti (...) Am făcut paşi înainte, fapt pentru care am primit şi felicitări din partea Comisiei Europene.  Am deblocat fondurile pentru România, am plătit peste 900 de miloane de euro pentru beneficiari şi s-au întors şi în ţară bani. Important e că banii europeni vin în ţară, iar acest lucru s-a făcut într-o perioadă foarte scurtă", a declarat Rovana Plumb.

Citește și: