GOGOȘILE LUI DRAGNEA. Liderul PSD aduce DOUĂ VALIZE la CEx: Nu vă interesează GOLĂNIILE făcute de președinte cu unii procurori?

Publicat: 05/11/2018, 13:13

„Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. A doua valiză, după cum probabil știți eu sunt din Teleorman și ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curții o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA și hai să vedem ce e aici.

Ia uite, dosarul 01 achiziția dosarului Raiffeisen. 02 Retrocedări către forumul german al grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declarații despre banii încasați din chirii. 05 închirierea căminului de bătrâni de la Forumul German. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Și mai avem niște stickuri,” a explicat Liviu Dragnea, la intrare.

Președintele PSD este de părere că scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazăr.

„Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de președinte cu unii procurori. (…) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnilor Lazăr. Numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (…) Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valize cu pozele mele,” a mai spus Dragnea.

Președintele PSD a avertizat că ședința Comitetului Executiv Național va fi neplăcută, dar necesară.

„Acum o să mergem la CEx, unde va fi o ședință din păcate neplăcută, dar necesară. O să propunem mai mult, să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, negociat ca Guvernul să pice. Așa ceva nu se poate,” a declarat Dragnea.

Duminică seară, într-o discuție la Parlament cu Liviu Dragnea, o parte din liderii județeni ai partidului au cerut aplicarea unor sancțiuni și chiar excluderea vicepreședintelui Adrian Țuțuianu și secretarului general Marian Neacșu.

De asemenea, la discuțiile lui Dragnea s-a avansat și propunerea să se aplice o formă de sancțiune și pentru președintele organizației județene PSD Călărași, Ciprian Pandea, precum și pentru președintele organizației județene PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-ar avut acces anul trecut, când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, a fost găsită de un localnic din zona rurală din Teleorman, chiar pe proprietatea lui, scrie site-ul de investigațiiRISE Project,cu precizarea că săteanul în cauză a luat legătura imediat cu un reprezentant al portalului de anchete jurnalistice din județ.

Valiza conține un hard negru cu63 GB de informațiidin computerul unei persoane importante de la Tel Drum, mii de facturi, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont sau documente ale unor interpuși. Totodată, sunt salvate 54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu.

În valiză mai există o tabletă din 2010 care a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș și peste 1.000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă și momente de familie, scrie RISE Project.

Conducerea PSD discută, luni, la Parlament, într-o ședință de Comitet Executiv Național, despre înregistrările în care Adrian Țuțuianu a criticat miniștrii și conducerea partidului. Unii lideri județeni invocă posibilitatea excluderii vicepreședintelui PSD, în timp ce alții îndeamnă la calm.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...