Klaus Iohannis: PSD împroașcă venin, minciuni, fake news. Așa știu ei să își facă o campanie | Despre invitația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de duminică: Eu merg la întâlnirea de marți | Iohannis, despre electoratul PSD: Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea

Klaus Iohannis: PSD împroașcă venin, minciuni, fake news. Așa știu ei să își facă o campanie | Despre invitația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de duminică: Eu merg la întâlnirea de marți | Iohannis, despre electoratul PSD: Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea
Publicat: 15/11/2019, 19:13

„Nu am de când să răspund la atacurile PSD, dar pot să vă spun ce am spus și acum o jumătate de oră, la o întâlnire cu primarii – încet, dar sigur, se vede fața foarte urâtă a PSD, împroașcă venin, minciuni, fake news. Acesta este PSD, așa știu ei să își facă campanie și cred că în acest fel își fac singuri un deserviciu, nu este nevoie să le dăm un răspuns, o să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat cum răspunde atacurilor PSD din ultimul timp și informațiilor potrivit cărora ar purta cască prin care i se suflă ce să spună.

Viorica Dăncilă a negat faptul că informația potrivit căreia președintele Klaus Iohannis ar fi purtat o cască la conferința de presă de miercuri ar fin pornit de la PSD. Ea a precizat că aceeași informație a fost folosită și împotriva sa.

Primarul general Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinței de presă, dacă are cască și i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (…) , ci și foarte spontan”, a scris Firea, pe Facebook. Ulterior, Gabriela Firea a șters postarea de pe rețeaua de socializare.

Iohannis, despre invitația duminică la dezbatere de către Dăncilă: Eu merg la întâlnirea de marți

Klaus Iohannis a declarat, întrebat dacă va da curs invitației prezidențiabilului PSD Viorica Dăncilă la o dezbatere duminică la TVR, că va merge la întâlnirea pe care o va organiza marți cu politologii, presa și formatorii de opinie.

„Eu o să merg marți la întâlnirea pe care o organizez eu cu politologi, jurnaliști, cu formatori de opinie. Vom avea o discuție așezată și foarte bună și lămuritoare pentru români”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri, la Baia Mare, întrebat dacă va merge duminică la dezbaterea cu Viorica Dăncilă.

Reacția vine după ce Viorica Dăncilă l-a invitat pe contracandidatul ei la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, la o dezbatere duminică, la TVR. Ea i-a transmis acestuia și subiectele pe care le va aborda, „un mic sprijin de îmbărbătare”.

„Eu bănuiesc că teama este motivul refuzului de până acum. Îi voi da un mic sprijin de îmbărbătare și îi voi da subiectele, să aibă suficient timp să pregătească niște rspunsuri ceva mai pertinente decât celebrul „ghinion”. (…) Dolmnule președinte, iată subiectele de duminică. 1. Ați promis în campania electorală din 2014 că veți renunța la imunitatea oferită de funcția prezidențială. De ce i-ați mințit pe români? 2. Cum v-ați făcut datoria de președinte pentru care v-au ales și v-au plătit cetățenii dacă ați stat mai mult în vacanțe decât la muncă?”, a afirmat Dăncilă.

Iohannis, despre electoratul PSD: Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu crede că va putea să convingă electoratul PSD să își voteze, chiar dacă i-ar plăcea. Șeful statului a precizat că le garantează acestora că Guvernul Orban nu va tăia pensiile și salariile.
„Să vă spun ceva. Poate vă surprinde. O să vă spun ceva și despre alegătorii pesediști sau despre alegătorii PSD-ului. PSD-ul a ajuns la putere în decembrie 2016 prin minciună. I-au mințit pe români pur și simplu. Le-au promis că le va curge lapte și miere și, când au ajuns la putere, pesediști au început încercările de acaparare a justiției, a marilor sisteme publice, au început să facă zid în jurul penalilor din PSD, ș.a.m.d. Ce vină au oamenii care au ales PSD? N-au nicio vină, fiindcă și ei, dragii mei, își doresc cam aceleași lucruri. Își doresc o Românie modernă, o Românie prosperă, își doresc să nu se taie salariile și pensiile. Și eu îmi doresc același lucru”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri, la Baia Mare.
Șeful statului a mai spus: „Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea. Dar cel puțin pot să le garantez că eu împreună cu Guvernul liberal nici nu vom tăia salarii, nici nu vom tăia pensii și noi vom face România modernă și prosperă”.
Klaus Iohannis a participat, vineri, la o întâlnire organizată de PNL la Baia Mare. Campania electorală pentru turul al doilea la prezidențiale a început, vineri, ora 00.00 și se încheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...