no author
Cristina ANDREI
Gabriel Pecheanu
Cristina ANDREI
712 vizualizări 6 dec 2017

UPDATE:  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, miercuri, că împreună cu primarii de Sector a avut întrevederi cu premierul Mihai Tudose şi liderul PSD Liviu Dragnea pentru a se asigura că proiectele în ceea ce priveşte administraţia Capitalei nu sunt compromise.

„Împreună cu domnii primari de sectoare am fost şi ieri (marţi, n.r.) la Kiselelf (sediul central al PSD, n.r.) şi am avut o întalnire cu domnul preşedinte Liviu Dragnea. De asemenea, astăzi am fost împreună la o întâlnire la Palatul Victoria cu domnul prim-ministru şi viceprim-ministru şi la această oră la Camera Deputaţilor, în cabinetul domnului preşedinte Dragnea. Şi ieri şi azi am discutat atât cu preşedintele (PSD, n.r.) cât şi cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în şedinţa de Guvern va fi dezbătut şi adoptat bugetul pentru anul viitor, şi am fost foarte interesaţi care este situaţia Capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise”, a spus Firea.

Ea a arătat că a primit asigurări şi de la Guvern şi de la preşedintele PSD că toate proiectele începute, precum şi cele care se vor putea derula în Capitală, vor fi susţinute.

 

”La întrevedere, pe lângă Gabriela Firea şi cei cinci primari de sector, a participat şi vicepremierul Marcel Ciolacu. Primarii s-a declarat foarte mulţumiţi de banii alocaţi pentru 2018”, au precizat sursele citate.

După această întâlnire, Mihai Tudose a avut o întrevedere cu reprezentanţii Băncii Mondiale, tema de discuţie fiind autostrăzile din România.

Primarul general Gabriela Firea şi primarii de Sector au avut apoi întrevederi la Parlament cu liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Întâlnirea are loc la Camera Deputaţilor, la biroul preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea.

Surse guvernamentale au menţionat că edilii din Bucureşti s-au declarat ”foarte mulţumiţi” de bugetele alocate pentru anul viitor.

”La întrevedere, pe lângă Gabriela Firea şi primarii de sector, a participat şi vicepremierul Marcel Ciolacu. Primarii s-a declarat foarte mulţumiţi de banii alocaţi pentru 2018”, au precizat sursele citate.

Citește și: