Europarlamentarul Cristian Ghinea, acuzat că ar fi hărțuit sexual o colegă de partid. Femeia a dezmințit ulterior povestea: A fost o glumă

Europarlamentarul Cristian Ghinea, acuzat că ar fi hărțuit sexual o colegă de partid. Femeia a dezmințit ulterior povestea: A fost o glumă
Publicat: 24/08/2019, 12:55

„Incendiar-dezvăluire șocantă despre Supremus Libidinosus. La cererea specială a lui Ciprian Lupaș vă voi relata un vis de al meu. I dreamed a dream… unde Supremus Libidinosus, la o petrecere USR unde am fost invitată de un prieten, m-a invitat la niște shot-uri. Și în visul meu eram deja puțin obosită și luată. Dar am acceptat provocarea Domniei Sale. Și a urmat shot.după.shot… le.cam pierdusem șirul ce e drept. Iar Nesimporcul nu doar că mi-a pus mâna pe fund, dar mi-a și șoptit ceva nedemn de o doamnă ca mine.cu toate că.eram singură. Nu l-am lovit, chiar și în vis nu sunt adepta violenței fizice. Și foarte rar apelez la cea verbală. Norocul meu este că a apărut un cavaler negru pe un cal alb și m-a salvat din situația neplăcută și vulnerabilă în care mă aflam.

Și când m-am trezit din vis am primit un sms de la Ghinea care m-a invitat în USR Sector 3. I-am mulțumit și i-am zis că intru la sectorul 5. Nu era un vis evident. Cavalerul negru e Adrian Dinu. Și să vedem cine ghicește cine e Supremus Libidinosus”, arată Mariana Rada, într-o postare făcută pe grupul intern al USR „Pădurea Spânzuraților 3.0″, obținută de Mediafax.

Un coleg de la USR Ialomița, Doru Oprea, o întreabă pe Mariana Rada, într-un comentariu la postarea inițială, dacă este Cristian Ghinea cel care ar fi hărțuit-o. Ea îi răspunde „evident”.

Doru Oprea continuă și o întreabă „păi e vis sau așa s-a întâmplat? E o acuzație destul de gravă?”. În replică, Mariana Rada îi spune: „vrei printscreen cu sms-ul? Că altă dovadă fizică nu am”.

Mariana Rada: Rușine Ghinea că nu răspunde. Rușine Dan Barna care e președinte de partid

Într-o a doua postare pe grupul „Pădurea Spânzuraților”, Mariana Rada, membru al USR Diaspora, anunță că și-a șters relatările inițiale care făceau referire la acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva lui Cristian Ghinea, însă îi reproșează europarlamentarului că nu a avut o reacție pe subiect.

Ea mai reproșează că Biroul Național al USR nu s-a autosesizat cu privire la acest caz și îi transmite liderului Dan Barna să îi fie rușine.

„Pădureni, Am șters postarea cu libidinosul. Nu știu câți din voi realizează cât de greu este pentru o femeie să recunoască public (cum este acest grup) că a fost hărțuită sexual. Pentru cine nu înțelege termenul de hărțuire, îl invit la dicționar. Mi-e silă să citesc comentarii de genul: tu ai provocat, e vina ta, dar de ce ai tăcut atâta timp, dar de ce tocmai acum în campanie, libidinosul nu bea niciodată shot-uri, e adevărat? Chiar e el? … lista poate continua. Cred că s-au făcut printscreenuri care pot fi făcute public, în afara USR. Fiecare dintre noi își asuma responsabilitatea și consecințele acțiunilor sale. Dacă nesimțitul mă va da în judecată pe diverse motive, va fi alegerea lui”, a explicat Mariana Rada.

Aceasta a mulțumit celor care au crezut relatările pe care le-a făcut, atât femeilor, cât și bărbaților pentru faptul că au crezut-o și -au oferit sprijin legal, în cazul în care decide să aibă acțiuni legale în acest sens.

„Mulțumesc Femeilor care: au citit, reacționat cumva și mai ales celor care și-au arătat simpatia și empatia. Mulțumesc Bărbaților pentru suportul moral. Nu știți cât de mult contează pentru o femeie să fie crezută, înțeleasă și mai ales să i se ofere suport în caz că decide să acționeze legal. Rușine femeilor care nu mă cred. Rușine femeilor care ar putea face ceva. Rușine Gabriela Dan care mi-a scris în privat. Rușine Gabriela Ferguson care nu răspunde. Rușine Ghinea care nu răspunde. Rușine BN care nu se autosesizează. Rușine băiețeilor care m-au jignit profund. Rușine Dan Barna care e președinte de partid azi. Eu nu merg public, nici pe Poiană, nici în afara USR cu această informație. #vavedem”, a conchis Mariana Rada, într-o altă postare pe „Pădurea Spânzuraților”, obținută de Mediafax.

Rada: Regret că spusele mele pe un grup intern de glume au fost preluate. Doresc să îmi prezerv viața privată

Legat de subiect, Mariana Rada a avut o postare, pe pagina ei de Facebook, în care preciza că informațiile ar fi false, că a glumit, iar acuzațiile la adresa lui Cristian Ghinea nu ar exista.

„Dragii mei, Regret că spusele mele pe un grup intern de glume au fost preluate de presa de scandal. Doresc să-mi prezerv intimitatea și viata privata, consider că persoana care a dat postarea mea presei a făcut un gest josnic și nu voi da niciun amănunt în plus. Vă mulțumesc de întelegere, Mariana”, a scris Mariana Rada, într-o postare care însă nu mai este publică pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Sonda Voyager 1 comunică în sfârșit cu Pământul după luni bune de mesaje fără sens