Deputat PNL: Fifor șade zilnic, tăcut, măreț în dreapta lui Dăncilă de parcă ar sta lângă Napoleon

Deputat PNL: Fifor șade zilnic, tăcut, măreț în dreapta lui Dăncilă de parcă ar sta lângă Napoleon
Publicat: 14/09/2019, 17:08

„Pesedistul Fifor – cunoscut pentru faptul că a semnat o scrisoare anti-Dragnea vreo zece minute, dupa care s-a speriat și a zis că aia nu-i semnatura lui – spune că dacă în România apare «o calamitate sau un accident grav» și un ministru PSD nu va fi în fruntea Ministerului de Interne pentru a conduce operațiunile (deoarece președintele Iohannis refuză propunerile unui Cabinet care și-a pierdut majoritatea și fuge de Parlament) – va fi vai și amar de noi”, a scris Ovidiu Raețchi, sâmbătă, pe Facebook.

Liberalul se întreabă cum a putut Mihai Fifor să spună că un ministru PSD a fost vreodată util în activitatea Internelor, când tot ce a făcut a fost să alunge specialiștii din instituție.

„Să fie de vină contactul prea des cu Viorica Dăncilă – în dreapta căreia Fifor șade zilnic, tăcut și măreț de parcă ar sta lângă Napoleon – pentru nivelul precar al argumentației sale? Să fie oare contagioasă perspicacitatea mai domoală a doamnei Dăncilă? Cum să sugerezi că un ministru PSD ar fi vreodată util într-o activitate a Internelor, când singurul lucru pe care l-a făcut acest partid a fost să distrugă sistemul, să alunge specialiștii, să sufoce fiecare eșalon prin politizare, să rărească efectivele de profesioniști și să umfle trupele de protecție ale lui Dragnea?”, a completat Raețchi.

Deputatul PNL a adăugat că nu a condus nimic Carmen Dan, de exemplu, ci doar a fost păcălită de niște escroci că are statul paralel în priză.

„Ce comandament de urgență să conducă un pesedist? Comandamentul de la Caracal a fost coordonat de câteva ore de un ministru buimac și turmentat, care, după ce a balmajit că nu știe nimic, și-a dat demisia și a fugit mâncând pământul. Comandamentul din 10 august, din Piața Victoriei, a fost condus de un pesedist antisemit de la Primăria Capitalei, care a declarat singur că i-a mințit pe procurori în cazul intervenției brutale, pentru a proteja PSD. Ce să conducă Carmen Dan, care a fost păcălită de niste escroci că are statul paralel în priză și care a pus toți părinții din România pe jar din cauza Balenei Albastre – o amenințare care pur și simplu nu exista?”, a explicat liberalul.

El a precizat că Fifor nu poate să pretindă că PSD trebuie să aibă portofoliu Interne pentru a reforma sistemul de urgență, când social-democrații nu au reușit după ani de zile să facă funcțional sistemul ALertă Răpire Copil.

„Cum poate Fifor să pretindă că PSD trebuie să conducă Internele pentru a «reforma sistemul de urgență», când ei sunt de ani de zile în fruntea lui și nu au fost în stare nici măcar să puna în funcțiune sistemul Alertă Răpire Copil, care ar fi dus foarte probabil la evitarea tragediei de la Caracal? Într-o Românie normală, Ministerul de Interne – atat de râvnit de deținutul Liviu Dragnea și de ideologul PSD Marian Vanghelie – nu ar mai trebui niciodată condus de un pesedist. Profesioniștii de acolo, câți au mai reușit să supraviețuiască asaltului teleormănean, se descurcă infinit mai bine nesufocați de vreun nepriceput ales de un premier care crede că Iranul e membru UE”, a conchis Raețchi.

Mihai Fifor a declarat că de două zile Ministerul de Interne nu mai are conducere, într-o perioadă în care se organizează prezidențialele. Secretarul general al PSD îl întreabă pe Klaus Iohannis „Asta e «România normală» pe care ne-o propuneți domnule președinte?!”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...