Nu sunt VÂNDUT STRĂINILOR și nu am de-a face cu SOROȘ. Dacian Cioloș răspunde acuzațiillor: Sora mea nu e AGENT SECRET

Nu sunt VÂNDUT STRĂINILOR și nu am de-a face cu SOROȘ. Dacian Cioloș răspunde acuzațiillor: Sora mea nu e AGENT SECRET
Publicat: 22/01/2019, 16:12

„Nu am colaborat niciodată nici cu securitatea, nici cu servicii secrete, nu sunt nici vândut străinilor, nu am avut și nu am de-a face nici cu Soroș, nici cu altcineva care ar avea interese în România. Am făcut singur, nu am avut nevoie de pile, am făcut totul transparent. Tatăl meu a fost un funcționar în Miliție, e decedat de 20 de ani. Nu văd în ce fel tatăl meu ar fi putut să îmi influențeze cariera,” se explică Dacian Cioloș.

Fostul premier adaugă că nu i se pot reproșa opțiunile profesionale ale surorii și fratelui său, dar dezminte exagerările din presă.

„Sora mea și fratele meu și-au ales cariere așa cum au vrut, fără niciun ajutor din partea mea. Nu am nimic ce să le reproșez. Sora mea lucrează și ea în MAI, cred că mai bine de 15 ani. Își face treaba bine, la fel ca toți oamenii. Nu e agent secret așa cum am văzut în presă,” clarifică fostul prim-ministru.

#rezist, atac dur la Cioloș: Nu ești un om nou. Jos labele de pe România!

Reprezentanții #rezist au postat, pe Facebook, un mesaj prin care îl critică pe Dacian Cioloș care declarase că se poate demonstra că oricine poate avea cel puțin o legătură cu Securitatea. Cei de la #rezist încă speră ca partidul PLUS să dea la o parte membrii compromiși.

Am tăcut când „gurile rele” spuneau că Dacian e fiu de milițian, la fel ca Dragnea. (…) Am tăcut când Dacian s-a apucat să facă pe gentelmanul cu o vită arogantă care îl ignoră pe Președintele României, votat de peste 6 milioane de români. (…) Am tăcut pentru că nu ne plac tătucii și nu avem încredere în partidele conduse de tătuci, așa cum sunt PSD, ALDE și UDMR. Dar, Daciane, când spui că „sigur se poate ‘demonstra’ că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate” noi îți spunem să mai tai dracului din ele, că întreaga ta viață, activitate și carieră reprezintă o serie lungă de astfel de „demonstrații„, scriu reprezentanții Rezist pe Facebook.

„Și în război erau cazuri în care medicii preferau să salveze o viață amputând un picior sau o mână, chiar dacă nu erau siguri 100% că e necesar. Ce e însă 100% necesar pentru România e că toți ăștia care aveți sau ați avut legături cu PCR, comuniștii, securitatea, miliția, torționarii, turnătorii să vă dați în spate din administrația publică și din politică. TOȚI! Faceți ce vreți voi în mediul privat. Jos labele de pe România, nu vă mai tolerăm și nu vă mai înghițim, indiferent de culoarea politică pe care o reprezentați. Nu ne mai prostiți cu securiști buni și securiști răi, cum vă prindem, cum vă ardem. Speranța noastră e ca PLUS să aibă puterea să treacă peste acest incident nefericit și să aibă înțelepciunea pe viitor să dea la o parte orice membru care se va dovedi că e compromis, indiferent de cât de dureroasă va fi despărțirea”, se mai arată în postarea celor de la Rezist.

Dacian Cioloș răspunde acuzațiillor Sora mea nu e AGENT SECRET

Mesajul, publicat luni dimineață, a atras zeci de comentarii ostile, majoritatea solicitând divulgarea clară a identității autorului. Au fost și utilizatori care au spus că nu vor ma participa la prostestele organizate de #rezist:

„Nu voi mai participa la nici un protest Rezist, nu voi mai participa la nici o campanie Rezist. Să vă fie rușine, și voi lucrați la a distruge acea fragilă unitate a disperării noastre. SOLICIT PUBLIC NUMELE CELUI, CELEI, CELOR CARE AU SCRIS ACEST TEXT. CU ANONIMA SĂ MERGEȚI LA SECURITATE. E incredibil, așa dezamăgire nu am simțit de foarte mult timp. Să vă fie rușine, pe cine ați consultat când ați scris ce ați scris?”, a comentat un internaut.

Postarea a fost ștearsă, după ce administratorul paginii de Facebook, Petre Sârbu, a venit cu precizări, afirmând că a fost „purtat de val” și că ceea ce a scris a fost o „opinie personală„, nu a comunității.

Într-un interviu recent, Dacian Cioloș afirma că se poate demonstra că oricine a avut cel puțin o legătură cu Securitatea. În același timp, fostul premier recunoștea că sora sa lucrează la Departamentul de Informații și Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert” din Ministerul de Interne.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului