Abia intrat, oficial, pe scena politică, Cioloș anunță cu cine merge la prezidențiale: Este important să fie candidatul cu cele mai mari șanse în fața PSD

Abia intrat, oficial, pe scena politică, Cioloș anunță cu cine merge la prezidențiale: Este important să fie candidatul cu cele mai mari șanse în fața PSD
Publicat: 02/04/2018, 08:38

„Acestea sunt discuții pe care va trebui să le abordăm în partid. Un partid care încă nu există. Deci aici nu e vorba doar de ce crede Dacian Cioloș, de ce cred eu, ci de care este strategia partidului. (…) Sigur, domnul președinte Iohannis știe că poate conta pe susținerea mea, în măsura în care continuă cu același mod de abordare cu care ne-am obișnuit până acum. E un om în care eu am încredere, e un om care a făcut mult pentru România mai ales în acest context dificil în 2017 și care, din punctul meu de vedere, atât cât îl cunosc, cred că a și evoluat mult. (…) Nu pot acum să spun eu și să-mi iau un angajament în numele unui partid care, încă o dată, nu există, dar pentru mine și cu siguranță, pentru noi, pentru viitorul partid, va fi important să susținem candidatul cu cele mai mari șase la alegeri vizavi de coaliția majoritară din Parlament în momentul de față”, a declarat Dacian Cioloș, la Realitatea TV.

Fostul premier a adăugat că Iohannis estee un om în care are încredere și că, de când a plecat de la Palatul Victoria, a avut discuții cu șeful statului de mai multe ori.

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, vineri, că a depus actele pentru înființarea partidului „Mișcarea România Împreună”, iar sigla partidului va fi „RO+”.

„Am depus la tribunal actele pentru înfințarea partidului. (…) Vreau să fiu parte a unui partid mare cu oameni noi. Cu oameni care schimbă România în bine acum și nu doar vorbesc despre necesitatea schimbării. Un partid în care eu voi fi unul dintre cei mulți care muncesc pentru a pregăti generația nouă de politicieni onești și competenți de care avem atât de mare nevoie. Un partid susținut prin cotizații mici de românii care își doresc o Românie normală fără politicieni ținuți în laț de finanțatori interesați. Un partid în care atât donațiile cât și cheltuielile să fie total transparente”, a declarat Dacian Cioloș, potrivit site-ului partidului, http://www.romaniaimpreuna.ro/.

El a adăugat că gestul său va fi o încercare „ambițioasă si riscantă” mai ales că așteptările de la această formațiune sunt mari.

„Ne dorim să inspirăm oamenii care cred că România merită o nouă clasă politică. O clasă politică cu toleranță zero față de corupție, nepotism și nesimțire. Avem nevoie de voi, de fapt avem nevoie unii de alții. În următoarele luni, Mișcarea România Împreună va căpăta o existență formală și vom începe pregătirile pentru alegerile care vor urma. Avem nevoie acum de cât mai mulți simpatizanți și voluntari care să poată să pună umărul și să ajute. Oameni gata să își asume că schimbarea se face nu pentru ei ci cu ei. Oameni care sunt gata să doneze timp și bani pentru a construi o clasă politică așa cum ar trebui să avem. Oameni care atunci când partidul va primi aprobarea judecătorească să devină membri de partid”, a adăugat președintele fondator al partidului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață