no author
Silviu Bănilă
2079 vizualizări 11 iun 2018

Vince Vaughn a fost arestat duminică dimineaţa în Hermosa Beach, a informat poliţia din Manhattan, citată de The Hollywood Reporter.

Vince Vaughn a fost oprit de poliţişti la un filtru, aceştia constatând că vedeta se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Actorul s-a opus arestării, ajungând în cele din urmă în arestul poliţiei din Manhattan Beach. Ulterior, în aceeaşi zi, autorităţile l-au eliberat pe Vaughn.

Duminică, poliţia a făcut publică fotografia actorului realizată la secţie. Starul nu se află la prima abatere de acest gen. În 2001, Vaughn a fost arestat în Wilmington, Carolina de Nord, după ce s-a bătut într-un bar, în incidentul respectiv fiind înjunghiat un alt actor cunoscut, Steve Buscemi. Vaughn a fost arestat pentru agresiune, dar la scurt timp acuzaţiile au fost restrase.

Vaughn a jucat recent într-un film violent de acţiune, „Brawl in Cell Block 99”, unde interpretează rolul unui fost boxer, care conduce o revoltă în închisoare. Actorul nu a dorit să comenteze incidentul de duminică.


 

Citește și: