no author
Razvan Tupa
682 vizualizări 5 feb 2019

”Am făcut cam 70 de momente pentru film”, au povestit băieţii de la HaHaHa Production vorbind despre muzica de pe coloana sonoră a comediei ”Oh, Ramona!”. Aceştia au spus, luni, într-o discuţie cu vloggerul LikeCreaţa, că au dat gata 90% din muzică după două luni de lucru.

Smiley a recunoscut faptul că ”regizorul filmului, Cristina, atunci când a făcut scenariul cu Andrei, a ştiut ce mood-uri caută. Evident că şi noi am venit cu sugestiile noastre, pentru că la anumite scene noi am auzit altfel de muzică, sau ni s-a părut că ar trebui îmbrăcată altfel scena. Noi, ca şi echipă care face muzica, suntem coordonaţi de regizor, de omul care are întreaga viziune a filmului. Noi adăugăm ce putem, talentul nostru. (...) Muzica din film nu prea are legătură cu ce se întâmplă în România muzical vorbind, ăsta e marele avantaj în momentul în care lucrezi pentru aşa ceva, ai o libertate foarte mare. Nouă ne place foarte tare povestea asta cu muzica din film pentru că ne incită altfel”, a povestit artistul.

Şerban Cazan, producătorul de la HaHaHa Production, a spus că după ce a văzut varianta finală a filmului, dincolo de râsul în hohote, a fost surprins de felul în care a ieşit muzica de pe peliculă, ”ne-a plăcut muzica aşa de tare că am zis că ar trebui să facem o compilaţie”, a zis Cazan. ”Ieri l-am văzut pentru prima oară. Noi am făcut muzica, m-am bucurat şi am râs atât de tare de parcă nu îl ştiam”, a spus el.

”E o comedie ce trebuie neapărat văzută în gaşcă" spune LikeCreaţa despre filmul ”Oh, Ramona!”.

LikeCreaţa este Cristina Lupu. Are 31 de ani, este din Tecuci şi stă la Bucureşti. Pe Instagram, este urmărită de peste 500.000 de fani.

Smiley a fondat casa de producţie HaHaHa Production în 2009 şi a lucrat aici cu mulţi artişti cunoscuţi din ţară, dar şi din străinătate de la italianca Ingrid, la Snoop Dogg şi Sway.

Vladimir Coman-Popescu produce sub numele de Bite Your Lips. Are un Master în Producţie Muzicală de la Universitatea din Derby, Marea Britanie, şi cu un background în industria de tehnologie muzicală din San Francisco. Acesta caută în mod constant metode în plus de a inova prin muzica pe care o face.

Şerban Cazan este cel care face legătura între producţie şi artişti şi se consideră ”omul cu responsabilităţile”, care livrează întotdeauna la termen şi îşi începe treaba de dimineaţă.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând, am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Foto: Hepta

Citește și: