no author
Raluca Nicolae
1006 vizualizări 12 mar 2019

“Vă rog să mă luaţi în serios”, a scris Alex Jacqout în scrisoarea trimisă directorului executiv, scrie BBC.

Joyce a fost de acord să se întâlnească, faţă în faţă, cu Alex pentru „a-şi compara notiţele”.

“De obicei, competitorii noştri nu ne cer sfaturi, dar când un viitor conducător de companie aeriană ne-a contactat, nu am putut să îl ignorăm. Este doar un mod în care îi puteam răspunde la întrebări: ca de la un CEO la un alt CEO“, a notat Joyce înr-un mesaj pe Twitter, care s-a viralizat.

Din perspectiva şefului viitoarei companii aeriene “Oceania Express”, băiatul i-a cerut sfaturi lui Joyce în privinţa promovării companiei, asigurându-l pe directorul executiv că a început deja să lucreze la unele detalii, de genul avioanelor de care are nevoie, numărul de zboruri sau catering.

“Pentru că sunt în vacanţă am mai mult timp pentru lucru, însă nu ştiu ce anume să fac. Puteţi să îmi daţi o idee? Mă gândeam să vă întreb pe dumneavostră din moment ce sunteţi directorul executiv al companiei Qantas”, a scris Alex în scrisoare.

Alan Joyce i-a mulţumit băiatului pentru că a luat legătura cu el şi a precizat că “a auzit nişte zvonuri dspre un nou concurent care va intra pe piaţă”. A mai adăugat că de obicei nu oferă sfaturi competitorilor săi, însă va face o excepţie, pentru că şi el a fost odată un copil care şi-a dorit să afle mai multe despre zboruri.

Alex a spus postului de radio 2GB din Sidney că a fost foarte entuziasmat după ce a primit raspunsul şi că nu i-a venit să creadă. Mama sa a declarat ziarului The Australian că a fost deja aranjată data pentru întâlnirea dintre cei doi.

Foto: Hepta

Citește și: