no author
Mihaela Măncilă
1752 vizualizări 2 iun 2019

Potrivit raportului oferit de poliţie, după ce Neymar şi femeia „s-au mângâiat", brazilianul a devenit „agresiv", a fost „violent" şi „a întreţinut relaţii intime cu femeie împotriva voinţei acesteia".

Jucătorul în vârstă de 27 de ani s-a văzut obligat să iasă în public şi să „se dezbrace" de secrete. Acesta a postat pe contul lui de socializare un filmuleţ în care vorbeşte despre faptul că „totul este o înscenare", că „a fost şantajat" şi a arătat toate mesajele dintre acesta şi „victima lui". În discuţiile dintre cei doi femeia îi trimite imagini cu ea în poziţii indecente, poze în care este îmbrăcată sumar şi îi scrie mesaje cu un conţinut provocator.

Pe Facebook, Neymar a explicat: „Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trisă să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. Va fi o lecţie pentru mine”.

„A apărut o ştire despre sportivul Neymar, acuzat de viol. Presupusa victimă chiar a înregistrat o plângere, dezvăluită în mare parte în presă. Deşi a fost surprins de ştire, faptele le erau deja cunoscute sportivului şi stafului său, având în vedere faptul că în urmă cu câteva zile a fost victima unei tentative de şantaj din partea unui avocet din Sao Paulo, care, conform versiunii sale, reprezenta interesele presupusei victime.

Avocaţii sportivului au fost informaţi imediat şi de atunci au făcut paşii necesari. Respingem total acuzaţiile nedrepte şi, mai presus, expunerea în presă a unei situaţii extrem de negativă. Toate dovezile tentativei de şantaj şi ale faptului că nu a existat un viol vor fi prezentate Poliţiei”, se arată în comunicatul de pe neymaroficial.com.

Totul s-ar fi petrecut pe 15 mai 2019, într-un hotel din Paris, dar acuzaţiile au venit la câteva zile distanţă, după ce aceasta s-a întors în Brazilia. Explicaţia „victimei" a fost că "a tremurat de frică şi de emoţii să facă plângerea într-o altă ţară".

Neymar nu a fost luat prin surprindere de această situaţie, fotbalistul a primit o înştiinţare de la avocatul femeii că urma să fie acuzat de viol.

În plângerea depusă la o secţie de poliţie din Sao Paolo, femeia susţine că l-a cunoscut pe Neymar pe Instagram şi, după un schimb de mesaje, un prieten de-al fotbalistului brazilian, pe nume Gallo, i-ar fi cumpărat biletele de avion şi i-ar fi închiriat camera la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, din Paris, conform publicaţiei Uol.

Citește și: