Kevin Spacey riscă acum ÎNCHISOAREA. Una dintre presupusele VICTIME ale actorului A FILMAT abuzul sexual

Kevin Spacey riscă acum ÎNCHISOAREA. Una dintre presupusele VICTIME ale actorului A FILMAT abuzul sexual
Publicat: 27/12/2018, 16:58
Actualizat: 25/03/2019, 19:32

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală și vătămarea corporală a unui minor, iar aceasta este prima sa inculpare de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzații de abuzuri sexuale săvârșite asupra unor bărbați,informează dailymail.co.uk.

Spacey, în vârstă de 59 de ani,fosta vedetă din serialul „House of Cards” și premiat de două ori cu Oscar, trebuie să se prezinte pe 7 ianuarie la tribunalul din Nantucket pentru a i se aduce la cunoștință rechizitoriul pentru „atentat la pudoare asupra unei persoane de peste 14 ani”, a anunțat procurorul districtului Cape and Islands Michael O”Keefe.

Actorul riscă, dacă va fi condamnat, o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare.

Tânărul, William Little, în vârstă de 18 ani în timpul presupusei agresiuni, a povestit Poliției că i-a trimis mesaje prin intermediul Snapchat, între care un videoclip, prietenei sale, de la barul-restaurant „Club Car” din Nantucket, unde a fost împreună cu actorul, potrivit documentelor.

Little era angajat sezonier la „Club Car”. El a rămas în restaurant după program pentru a-l întâlni pe Spacey, al cărui fan era.

După ce s-a prezentat vedetei și după ce a pretins că are 23 de ani – trebuie să ai 21 de ani pentru a consuma alcool în statul Massachusetts -, el a început să bea cu actorul. Kevin Spacey l-a invitat atunci pe tânăr la el acasă împreună cu alți prieteni.

Tânărul a refuzat, presupunând că actorul vrea să-l seducă, dar a rămas în restaurant pentru că”voia o fotografie cu Spacey, ceva pentru Instagram”, potrivit plângerii. Atunci actorul i-a băgat mâna în pantaloni tânărului și l-a atins în zona genitală.

Little a încercat să-l respingă pe actor, în timp ce schimba mesaje cu prietena sa despre agresiune. Cum ea nu l-a crezut, el i-a trimis un videoclip cu actorul, imagini pe care polițiștii le-au găsit, tânărul confirmând că acelea erau cele cu Spacey și cu el, conform plângerii.

Când actorul a mers la toaletă, o femeie, pe care Poliția nu a găsit-o căci nu face parte din mărturiile menționate în plângere, s-a apropiat de tânăr, vizibil „în primejdie”, și i-a recomandat să plece imediat.

Tânărul s-a întors la bunica sa, unde locuia pe timpul verii, și s-a confesat surorii, apoi a doua zi mamei. Jurnalista Heather Unruh, mama tânărului, a fost prima care a vorbit public despre agresiune în noiembrie 2017.

Acuzația de la tribunalul din Nantucket este singura care îl poate incrimina, dar alte anchete au fost deschise împotriva lui Kevin Spacey ca urmare a altor agresiuni, la Los Angeles și la Londra, unde el a condus Teatrul Old Vic timp de 11 ani.

Actorul nu a mai apărut în public de la primele acuzații de abuzuri sexuale aduse contra lui în octombrie 2017, la începutul mișcării „#MeToo”.

El a fost exclus din ultimul sezon al serialului „House of Cards”, ca și din cel mai recent film al lui Ridley Scott, „All the money in the world”, în care a fost înlocuit în ultimul moment cu Christopher Plummer.

Luni, când a fost anunțat când va fi inculptat, Kevin Spacey a publicat pe YouTube o înregistrare video, cu titlul „Let Me Be Frank” („Lăsați-mă să vorbesc cu franchețe”), prin care a pus capăt unui an de tăcere.

„Bineînțeles că unii cred orice și au așteptat cu răsuflarea tăiată ca eu să mărturisesc că sunt vinovat; ei mor de nerăbdare ca eu să declar că tot ce spun ei este adevărat și că am primit ceea ce am meritat… Cu siguranță, nu voi plăti un preț așa mare pentru ceva ce nu am făcut”, s-a adresat el internauților.”Bineînțeles că vor spune că sunt nerespectuos, nejucând după reguli”,a continuat el. „Ca și cum aș fi jucat după vreuna înainte. Nu am făcut-o niciodată și v-a plăcut.

„Foarte curând, veți cunoaște întreg adevărul”, mai spune actorul premiat cu Oscar.

Videoclipul a stârnit multe critici, în special din partea actrițelor Patricia Arquette și Alyssa Milano.

Ellen Barkin (care a apărut în „Ocean’s Thirteen”) l-a calificat drept „foarte deranjant”. „Poate pentru că crimele lui Frank Underwood sunt imaginare, în timp ce ale lui Kevin Spacey nu sunt”, a subliniat actrița într-un mesaj pe Twitter.

Kevin Spacey a câștigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „American Beauty” și „Suspecți de serviciu/ The Usual Suspects”. Pentru rolul lui Francis Underwood, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câștigat un Glob de Aur și a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
NOILE REGULI la care sunt obligaţi românii în Schengen. Se aplică din 31 martie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii