no author
Gilda Popa
428 vizualizări 24 sep 2018

Plastic Jesus a fixat barele de lemn cu o bandă dublu adezivă cu uscare instantanee , a declarat el pentru HuffPost. "Am vrut să fixez barele fără să plătesc o factură de mii de dolari pentru a repara Bulevardul Celebrităţilor, a declarat el pentru jurnaliştii americani.

El a spus că "arta protestului a fost intenţionat plină de umor" şi că Trump ar trebui să "plătească preţul" dacă ar fi în viitor găsit vinovat de încălcarea legii.

Barele au fost îndepărtate de autorităţi joia trecută.

În 2016, Plastic Jesus a protestat împotriva iniţiativei de a construi un zid la frontiera dintre Statele Unite şi Mexic, construind un mic gard în jurul stelei lui Trump.

Steaua magnatului imobiliar şi fosta vedetă de reality show - inaugurată în 2007 pentru a recompensa succesul emisiunii sale "The Apprentice" - a fost deseori ţinta unor atacuri la adresa candidatului devenit preşedinte.

Aceasta a fost vandalizată de mai multe ori de când Trump a fost ales în funcţia de preşedinte, inclusiv o dată a fost spartă cu un târnăcop în iulie 2016. Îmbrăcat ca un muncitor în construcţii, un bărbat a spart steaua cu un târnăcop şi o bâtă.

James Otis a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folos public şi la o amendă de 4.400 de dolari, însă eliberat sub control judiciar timp de trei ani.

 

 

Citește și: