no author
Loredana Ficiu
6549 vizualizări 9 oct 2017

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, despre care surse judiciare au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că este Cristian Antonescu, protagonistul clipului viral „Cristi, bă, Cristi”, a fost reţinut duminică, apoi a fost eliberat. Poliţiştii l-au acuzat că a condus maşina, vineri, fără permis şi nu a oprit la semnalele lor.

Un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea autoturismului condus de Antonescu, având cu semnalele acustice şi luminoase pornite, dar la graniţa cu judeţul Mehedinţi, echipajul i-a pierdut urma.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru l-au reţinut, duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Broşteni, judeţul Mehedinţi. Acesta, în cursul zilei de vineri, ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Motru, nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ulterior s-a depistat să avea permisul de conducere suspendat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Sâmbătă dimineaţa, bărbatul a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, mergând la Poliţia Mehedinţi, unde a anunţat că altcineva a condus maşina.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei de 35 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia şi a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soţului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Motru şi a precizat că a încredinţat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broşteni. În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie, poliţiştii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul ar fi bărbatul de 46 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

În urma audierilor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au dispus, luni, ca bărbatul să fie eliberat din Arest.

Cristian Antonescu a devenit cunoscut în 2016, când filmuleţul ”Cristi, bă, Cristi!” a devenit viral pe internet. Clipul înfăţişează un bărbat în timp ce este muşcat de un câine, iar în loc să se apere, acesta, ţinând în mână o ţigare, cere ajutorul stăpânului animalului, pe nume Cristi.

Citește și: