no author
Florin Jinga
3796 vizualizări 10 ian 2019

Procurorii federali au declarat că Vanessa Vence-Small, în vârstă de 50 de ani, va petrece doi ani şi jumătate în închisoare, urmate de eliberare condiţionată sub supraveghere pentru trei ani şi va trebui să restituie toţi banii furaţi, informează Washington Times.

Autorităţile spun că femeia a furat banii în perioada 2014-iunie 2017, în timp ce lucra pentru reprezentanţa BMW. Ea a autorizat 65 de plăţi electronice neautorizate, a emis şi a semnat 28 de cecuri în contul dealer-ului, iar toţi aceşti bani au ajuns în conturile sale. Procurorii au descopeit frauda abia anul trecut.

O femeie a furat peste 1 milion de dolari de la BMW pentru a-şi cumpăra un Ford Mustang şi bilete de avion

Vanessa Small a folosit banii pentru a-şi cumpăra bilete de avion la clasa business spre Australia, Hawaii şi Jamaica, pentru a-şi renova casa, dar şi pentru a cumpăra o maşină Ford Mustang. Şi câteva operaţii estetice au ajuns pe lista de cheltuieli a Vanessei, acum în vârstă de 50 de ani.

În perioada în care ea fura bani, reprezentanţa a fost nevoită să concedieze o serie de angajaţi, pentru că profitul nu era cel aşteptat, a declarat preşedintele Continental BMW, Paula Callari.

După condamnare, femeia a vândut autoturismul, pentru a încerca să recupereze o parte din suma pe care o datorează acum reprezentanţei BMW, însă nu a reuşit să mai obţină pe ea decât 28.840 de dolari. Până acum, Small a reuşit să acopere doar 200.000 de dolari din paguba provocată.

Foto: Vanessa Small/ Facebook

Citește și: