no author
Simona TUDORACHE
2170 vizualizări 6 aug 2017

La un an şi jumătate de la dispariţia soţului său, Celine Dion a redescoperit dragostea lângă un tânăr dansator. Artista de 49 de ani e însoţită în permanenţă de Munoz, pe care chiar ea l-a descoperit în urma unui concurs. Cei doi nu se mai ascund, fie că sunt nedespărţiţi la concerte, ies din Hotelul Ritz sau se plimbă pe străzile Parisulu, ba chiar le zâmbesc larg paparazzilor.

René Angélil, soţul şi impresarul cântăreţei Céline Dion, a murit la vârsta de 73 de ani, "după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul". Cei doi au fost legaţi de o dragoste mare, iar la puţin timp după moartea lui, Celine mărturisea că nu mai speră să se îndrăgostească din nou şi că se va dedica copiilor: René-Charles,16 ani, Eddy şi Nelson, 6 ani. “Rene a fost singurul bărbat pe care l-am sărutat”, spunea artista în urmă cu câteva luni. Între timp, lucrurile s-au schimbat.

Celine pare pare să fie astăzi o cu totul altă persoană faţă de acum câţiva ani. Ce-i drept, atunci îşi împărţea viaţa cu Rene. Cântăreaţa afişează un look mult mai provocator şi a înlocuit ţinutele sobre cu unele îndrăzneţe.

 

 

Citește și: