„OH, RAMONA!”, acum ȘI HIT. Muzicianul care a lansat melodia, despre film: Se sparg BARIERE, GRANIȚE și CHESTII

OH, RAMONA!, acum ȘI HIT. Muzicianul care a lansat melodia, despre film: Se sparg BARIERE, GRANIȚE și CHESTII
Publicat: 21/02/2019, 17:34
Actualizat: 25/03/2019, 19:14

„Piesa a ieșit neplanificat , drept urmare a fost băgată în promo, după ce a fost lansat trailerul și vorbeam cu doamna regizor, Cristina, că nu putem să lăsăm pe dinafară piesa aceasta și a fost o surpriză să fie inclusă”, a povestit Jean Gavril.

„De câteva zile am piesa asta în cap, mă trezesc și trebuie să dau drumul la televizor, să pun piesa, pentru că, efectiv, e acolo și trebuie să o ascult”, mărturisește Mimi, despre melodia care a depășit în mai puțin de o săptămână 100.000 de vizualizări.

„Eram în studio și lucram cu Șerban Cazan, cu Angus, eram cu chitaristul din trupă și ne-am dat un vibe care nu avea legătură cu piesa. Eram noi acolo pe ritm și brusc vine Șerban cu ideea asta, cum ar fi să scriem despreRamonapiesa asta? Eu nu văzusem filmul și piesa asta este scrisă după cum mi-am imaginat-o eu peRamona, acea gagică din liceu care este cool și inabordabilă, genul meu de gagică după care m-aș fi ținut în liceu, șmecheră, care dă flit tuturor. Și eu aș fi fost unul dintre ăia care și-ar fi luat un mare flit de la ea”, a dezvăluit muzicianul.

„Am primit o invitație pe care scria că trebuie să merg în pijamale la avanpremieră și eram super-entuziasmat de treaba asta. Cred că aș fi venit și dezbrăcat. Filmul mi s-a părut tare, foarte tare! Îmi place că are un scenariu un pic altfel față de poveștile obișnuite cu adolescenți. Nu e un clișeu, e privit din alte unghiuri și e adus cumva în prezent. Mi s-a părut super-2019. Poveștile, cum se îmbrăca lumea, ce făceau ei, e în prezent. Îmi place să văd că lumea trage către viitor, către dezvoltare. E super-blană!”, a explicat cântărețul.

„M-am regăsit într-o scenă. Este Bogdan, Andrei în film, alergând în toată splendoarea lui, îmbrăcat într-un ciorap. Cred că este și în trailer scena aia. Am făcut și eu același lucru doar că fără ciorap”, recunoaște Jean.

„În UK am fost cu boschetăreala, cu cântatul pe străzi. În Anglia e un obicei, se numește busking treaba asta, și ca să cânți pe străzile din UK îți trebuie o licență. Chiar te duci să dai un examen ca să primești licența. Și eu nu am știut și tot cântam pe stradă și veneau polițaii și îmi spuneau că «no licence, no singing»”, a rememorat artistul.

Muzicianul spune că, odată cu filmul „Oh,Ramona!”, se vede că „se sparg barierele, granițe și chestii,(…) au bătut recorduri, Cristina a bătut recorduri cu fiecare film al ei, dar și-a bătut propriile ei recorduri și nu putem decât să ne bucurăm, să mergem la filme, artiștii trebuie susținuți, văzuți în concerte, actorii trebuie văzuți la teatru, actorii din filme trebuie văzuți la cinema și tot așa. Noi, ca țară, trebuie un pic să ne educăm pe noi, ca populație, să învățăm să plătim bilete unde mergem, să nu mai luăm totul pe degeaba că nu e despre asta vorba”, a declarat Jean Gavril.

Muzicianul spune că, pentru el, muzică înseamnă energie. O energie pe care dorește să o transmită publicului. Nu crede în granițe sau limite. Student la Arhitectură, în vârstă de doar 21 de ani, Jean Gavril este descris ca o adevărată orchestră umană – cântă și compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitară, bass și, bineînțeles, voce.

Timpul liber și-l dedică tot artei, scriind poezii și versuri la propria sa mașină de scris. Pe lângă asta, se joacă cu aparatul de fotografiat, realizează navomodele, îl citește pe Marchizul de Sade și ascultă muzică de la Led Zeppelin la The White Stripes și de la Paolo Nutini la Green Day.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog și este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să își continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, și-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonați.

Comedia „Oh,Ramona!”, care a devenit primul film românesc din ultimele trei decenii, a depășit după primul final de săptămână 100.000 de spectatori. Este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o,Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Comedia „Oh,Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne, este o producție Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, și rulează în prezent în 109 săli de cinema din 50 orașe din România. Biletele pot fi cumpărate de AICI!

Foto: Captură

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican