no author
Silviu Bănilă
316 vizualizări 11 feb 2019

Thomas Markle Sr, în vârstă de 74 de ani, nu a mai vorbit cu fiica lui, Meghan Markle, de la nunta regală din mai 2018, scrie The Daily Star.

Meghan Markle i-a scris tatălui ei, acuzându-l că nu a participat la nunta cu prinţul Harry.

În scrisoarea făcută publică de Thomas săptămâna trecută, Ducesa de Sussex a precizat că absenţa tatălui de la nuntă i-a zdrobit inima în „milioane de bucăţi”.

Meghan i se adresează lui Thomas cu apelativul „Daddy” („Tati”) şi îi cere să nu o mai „victimizeze” după o serie de interviuri oferite diverselor publicaţii.

Meghan încearcă să reclădească „un pod” spre tatăl ei - care locuieşte în Mexic - şi îi spune că „îl va iubi mereu”, dar a fost devastată după ce acesta a solicitat o şedinţă foto cu ea.

 Thomas Markle a publicat scrisoarea după ce cinci prieteni ai lui Markle l-au criticat sub protecţia anonimatului, într-o revistă americană.

Thomas Jr., fratele vitreg al lui Meghan, în vârstă de 52 de ani, a susţinut că această situaţie a distrus definitiv relaţia tată-fiică.

„Nu mai există încredere între ei”, a declarat Thomas pentru The Mirror. „Relaţia a fost distrusă definitiv. Este atât de trist să fii martor la aşa ceva”.

„Amândoi trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru o relaţie care cândva era foarte bună. Nu va fi niciodată la fel. Sper că mă înşel”, a spus Thomas.

El a insistat că vina aparţine atât lui Thomas, cât şi lui Meghan, care va naşte primul copil al cuplului regal în aprilie 2019.

 „Au luat nişte decizii foarte neinspirate”, a spus fratele vitreg al ducesei.

„Tata a vorbit public despre lucruri care ar fi trebuit să rămână private. Meghan şi-a pedepsit prietenii deoarece au oferit detalii despre ruptura de tatăl ei, un lucru greu de înţeles. Îl cunoaştem amândoi pe tata şi ştim că dacă îl atacă se va întâmpla un singur lucru: va riposta. Meghan a fost naivă să creadă contrariul”, a spus Thomas.

Într-o scrisoare redactată de mână, Meghan, în vârstă de 37 de ani, şi-a atacat tatăl care a dat interviuri la presă şi l-a acuzat că inventează poveşti şi îl atacă pe Harry, ginerele lui.

Aceasta l-a mai criticat deoarece i-a luat partea surorii vitrege Samantha, care a criticat-o mereu pe ducesă. De asemenea, i-a transmis următorul mesaj: „Dacă mă iubeşti, aşa cum le spui celor de la presă, te rog, încetează!”

Daily Star Online a dezvăluit că Samantha Markle scrie a doua carte în care promite că va oferi „adevărul” despre ducesă, după cum a susţinut dintotdeauna: „Am o gură mare”, a declarat Samantha.
 

foto: Hepta

Citește și: