no author
Laura Cojocaru
310 vizualizări 13 feb 2019

MAI răspunde la o noă întrebare amuzantă primită pe Facebook. De data acasta, în prim-plan este subiectul Valentine's Day. 

„Întrebare primită pe Facebook MAI: Începe triunghiul iubirii. Ne puteţi da o hârtie din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători. 

Reprezentanţii MAI, ironici, cum ne-au obişnit îi anunţă pe cei care vor să se eschiveze de sărbătorile iubirii, care i-ar pune la cheltuială, că de furia partenerelor lor, nici mascaţii nu i-ar salva:

1. Corect ar fi să spuneţi pătratul iubirii... nu de alta, dar este şi Dragobetele. Ar fi păcat să uitaţi de sărbătoarea iubirii din tradiţia românească.

2. Se spune că femeile au al şaselea simţ şi noi credem asta. Aşa că niciun document nu ar putea justifica dispariţia voastră în acest interval de timp. 

3. Ar fi bine să ştiţi că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascaţii noştri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Aşa că aveţi grijă, jucătorilor, să nu primiţi chiar documente reale, dar de la Urgenţe!
Recomandarea noastră este să nu mai jucaţi în deplasare ca să nu găsiţi terenul propriu ocupat de alţi jucători, iar pe 9 martie să beţi cele 40 de pahare de supărare fiindcă aţi primit cartonaşele roşii şi aţi fost eliminaţi pe preş.”

Ca de obicei, reprezentanţii MAI, reamintesc şi de atenţia în trafic:
„Şi aveţi grijă cum conduceţi în această perioadă că vremea de iarnă revine. Ar fi păcat să colectaţi amenzi în loc să faceţi o surpriză frumoasă iubitei!”

 

Foto: Facebook MAI+ Hepta

Citește și: