1505 vizualizări 22 ian 2017

„Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. Superstiţioasă de fel, nu am spus nimănui, nici măcar mamei, că am obţinut rolul, până nu am semnat contractul.  A fost foarte uşor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze am discutat despre Transilvania şi despre cât de mult i-a plăcut România. Experienţa de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest. După primele minute în care l-am cunoscut, am şi uitat că stau de vorbă cu un star.”, mărturiseşte Mădălina Bellariu Ion.

 

Mădălina va putea fi văzută în acţiune în câteva episoade din serialul Tânărul papă, ce urmează a fi difuzate pe 25 ianuarie şi 8 februarie pe HBO.

Mădălina a studiat actoria la Londra, acolo unde şi locuieşte în prezent. Actriţa  îşi împarte timpul între Marea Britanie, Italia şi India, unde lucrează la mai multe proiecte. Anul 2017 o va aduce pe micile şi marile ecrane în comedia italiană „Alice Non Lo Sa”,  alături de starurile italiene Claudia Pandolfi, Violante Placido şi Paola Minaccioni. Mădălina apare în rolul principal şi o interpretează pe Liana, o româncă hairstylist.

În luna aprilie este aşteptat în  cinematografe şi remake-ul oficial al filmului „Oculus”, un horror produs în Londra şi India, unde Mădălina apare în rolul Anei, personajul central al filmului.

 

Citește și: