no author
Ana Obretin - Mediafax
5569 vizualizări 13 iun 2018

Presupusul atac a avut loc în Las Vegas, în 2002. Potrivit poliţiei americane, reclamanta a declarat săptămâna trecută, că împreună cu o prietenă, participa la o petrecere organizată la locuinţa lui Jamie Foxx, când acesta a încercat să facă sex oral cu ea, dar femeia a refuzat. Ea povesteşte că, după refuz, actorul a lovit-o cu penisul peste faţă şi i-a spus să plece. A doua zi după incident, femeia s-a dus la un spital, pentru a primi tratament, întrucât suferise un sever atac de panică.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, însă fapta ar putea fi considerată prescrisă, având în vedere timpul scurs de la incident. Avocatul actorului a declarat pentru tmz.com că acesta neagă fapta şi chiar a depus o plângere pentru răspândirea de informaţii false.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

 

Citește și: