no author
no author
Silviu Bănilă
Ana Obretin - Mediafax
1264 vizualizări 8 iul 2018

Actorul şi cântăreţul american Jamie Foxx a scăpat de acuzaţiile femeii care a afirmat că acesta ar fi lovit-o cu penisul peste faţă în 2002, deoarece cazul a fost închis, scrie TMZ.

Poliţia din Las Vegas a declarat că Jamie Foxx nu va fi acuzat deoarece fapta s-a prescris. Cazul a fost prezentat iniţial ca o anchetă în curs de desfăşurare, dar a expirat chiar şi termenul pentru un proces civil.

Femeia respectivă a declarat că, în urmă cu 16 ani, la o petrecere, Jamie Foxx a lovit-o cu penisul peste faţă, după ce a refuzat să-i facă sex oral.

Foxx a negat acuzaţiile şi a numit totul „o minciună absurdă”, ameninţând el însuşi cu un proces pentru defăimare.

Presupusul atac a avut loc în Las Vegas, în 2002. Potrivit poliţiei americane, reclamanta a declarat săptămâna trecută, că împreună cu o prietenă, participa la o petrecere organizată la locuinţa lui Jamie Foxx, când acesta a încercat să facă sex oral cu ea, dar femeia a refuzat. Ea povesteşte că, după refuz, actorul a lovit-o cu penisul peste faţă şi i-a spus să plece. A doua zi după incident, femeia s-a dus la un spital, pentru a primi tratament, întrucât suferise un sever atac de panică.O anchetă a fost deschisă în acest caz, însă fapta ar putea fi considerată prescrisă, având în vedere timpul scurs de la incident. Avocatul actorului a declarat pentru tmz.com că acesta neagă fapta şi chiar a depus o plângere pentru răspândirea de informaţii false.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

 

Citește și: