no author
Florin Jinga
6596 vizualizări 10 feb 2019

Vlogging-ul a devenit o meserie în sine, iar o tânără din Suceava a ajuns să câştige sume colosale de pe urma clipurilor pe care le postează pe canalul său de Youtube, informează Info Iaşi.

Izabela Stress produce clipuri video destinate relaxării, în care sparge baloane pline cu lipici sau se bucură de fenomenul ”slime”, o pastă ce poate fi modelată fără a se rupe şi care se poate prepara acasă din lipici şi detergent de vase.

Filmuleţele pe care le postează au peste 1,6 miliarde de vizualizări, conturile tinerei fiind alimentate lunar cu zeci de mii de euro. Canalul de Youtube al sucevencei este urmărit de peste 5,4 milioane de useri.

Potrivit unui site specializat în calcularea câştigurilor canalelor de Youtube, Izabela Stress câştigă, în fiecare lună, între 60.000 şi 980.000 de dolari, în funcţie de utilizatorii care o urmăresc.

Totuşi, sumele încasate de vloggeri sunt calculate în funcţie de ratingul ţării din care provin utilizatorii, suceveanca rămâne în mână cu o sumă mai mică, în jur de 50.000 de euro lunar.

Foto: Izabela Stress/ Facebook

Citește și: