Un internaut susține că a descoperit noul TRIUNGHI AL BERMUDELOR și speră că va rezolva MISTERUL DISPARIȚIEI cursei Malaysia Airlines MH370

Un internaut susține că a descoperit noul TRIUNGHI AL BERMUDELOR și speră că va rezolva MISTERUL DISPARIȚIEI cursei Malaysia Airlines MH370
Publicat: 15/10/2018, 12:25

Ian Wilson, un pasionat de mistere pe Google Maps din Londra, va analiza săptămâna viitoare terenul respectiv, după ce a susținut că a găsit aeronava Boeing MH370 a Malaysia Airlines cu ajutorul aplicației, scrie The Daily Star.

Bărbatul este încrezător că va identifica aeronava Boeing 777-200, chiar dacă unii experți spun că „descoperirea” ar fi doar un avion care se afla în timpul zborului.

Dacă Ian va reuși să descifreze cel mai mare mister din istoria aviației rămâne de văzut. Un lucru este însă cert: Zona este cunoscută pentru accidentele aviatice dese.

Mai mult, aceasta seamănă cumva cu TRIUNGHIUL BERMUDELOR, o altă zonă cunoscută pentru accidentele aviatice misterioase.

Locul în care Wilson crede că s-a prăbușit MH370 se află la circa 100 km de capitala Phnom Penh.

În 1997, pe aeroportul Pochentong din oraș, 65 de oameni au murit în urma prăbușitii unui avion aparținând Vietnam Airlines, care încerca să aterizeze.

Potrivit Rețelei de Siguranță Aviatică (ASN), Tupolevul Tu-134 venea de la Ho Chi Min și s-a prăbușit la 300 de metri de pista de aterizare.

Un copil de un an a fost SINGURUL SUPRAVIEȚUITOR al accidentului, după ce a căzut deasupra unor copacii. ASN scrie că pilotul comandant a ignorat semnalele potrivit cărora zbura prea jos, înainte de a încerca să amâne aterizarea forțată.

În același an, doi oameni au murit într-un avion Cessna 208 Caravan, care s-a prăbușit în munți, lângă Kampong Chhnang, la circa 100 km nord de Phnom Penh și la 140 km est de locul vizat de cercetătorul Wilson.

În 2007, 22 de oameni au murit după prăbușirea unui aparat de zbor Antonov 24B în Phnom Damrey și nu a exista niciun supraviețuitor.

Epava a fost găsită în munți, la 130 km S-E de Phnom Penh și accidentul s-ar fi produs din cauza timpului extrem de nefavorabil.

Potrivit ASN, începând cu 1945, în zona respectivă au avut loc 20 de accidente aviatice. Multe din acestea s-au petrecut în timpul războiului din Vietnam, care a luat sfârșit în 1975.

Totodată, ASN a precizat pentru Daily Star Online, că niciunul din accidentele respective nu se potrivesc profilului invocat de Wilson, considerând că acesta a identificat un simplu avion aflat în timpul zborului.

Recent, un alt pasionat de mistrere a susținut că a identificat resturi ale aparatului de zbor corespunzător cursei MH370, la 16 km de locul cercetat de Wilson.

Acesta susține că o bucată se potrivește cu mărimea cockpit-ulului aeronavei Boeing 777 și crede că a văzut înscrisul Malaysia Airlines.

MH370 a dispărut subit în martie 2014. Expertul în aviație Jeff Wise crede că Wilson a identificat un avion aflat în mișcare, chiar dacă academicianul Yijun Yu, cercetător în domeniul software-ului aviatic, a spus că locul ar trebui analizat cu o dronă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”