no author
Mihaela Măncilă
77 vizualizări 15 apr 2019

„Pe hârtie nu e mai dificil decât cu Cehia. Jucăm contra Franţei şi publicul va fi cu ei. E un public gălăgios, un public puternic. Trebuie să ne luăm energia de la apropiaţii noştri care vin să ne susţină. Nu ne dorim să ajungem la dublu, dar fetele sunt destul de puternice să câştige meciul.

Suntem puternice, într-o formă bună. Cred că şi publicul care ne va susţine va conta foarte mult şi le mulţumesc celor care vor fi prezenţi. Fiecare meci e diferit. Zgura în sală e un pic altfel faţă de zgura de la Roland Garros. Cred că am ajuns la un nivel ridicat pe zgură, dar fiecare meci e dificil. Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepăşesc. Toate adversarele au un stil dificil, diferit. La nivelul acesta fiecare meci e greu”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Franţa.

Echipa de Fed Cup a României a plecat luni, 15 aprilie, spre Franţa, acolo unde va juca în semifinalele competiţiei, la Rouen pe 20 şi 21 aprilie. Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru, în timp ce echipa Franţei este alcătuită din: Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Alize Cornet, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro.

Foto: Hepta

Citește și: