no author
Gandul
3796 vizualizări 13 aug 2019

Prin difuzarea unui documentar în care sunt evidenţiate pericolele utilizării scărilor rulante, reprezentanţii postului britanic de televiziune Channel 5 au tras un semnal de alarmă în rândul urmăritorilor, care s-au declarat îngroziţi de cele văzute.

În cadrul emisiunii „Înghiţit de scările rulante”, a fost prezentat momentul în care un bărbat din Istambul cade într-o gaură formată de maşinăriile pe care foarte mulţi oameni le folosesc zilnic.

În videoclipul prezentat, se observă o staţie de metrou aglomerată din Istanbul, unde călătorii coborau pe scările rulante care în acel moment nu funcţionau. Dintr-o dată, scările rulante au început să se mişte şi să formeze în centrul lor o gaură care a înghiţit un bărbat, deşi acesta a încercat să se prindă de balustradă.

După aproximativ o oră, bărbatul a fost eliberat şi transportat la spital cu răni minore, însă cei care au vizionat filmuleţul au rămas de-a dreptul şocaţi.

„Nimeni nu va mai folosi scările rulante vreodată după ce vede acest film. „Acest filmuleţ ne poate determina să preferăm scările normale în viitor”, au comentat cei care au văzut înregistrarea, potrivit Daily Mail. 

Citește și: