Cea mai frumoasă șoferiță din România | Ilie Matei – „Omul șoselelor” a anunțat câștigătoarea / Cine este și de ce a ales o asemenea meserie: „Nu mă văd făcând altceva în viitor” – FOTO

Publicat: 09/12/2019, 08:40

După câteva zile în care fanii paginii de Facebook Ilie Matei – „Omul Șoselelor”, dar nu numai, au putut să își voteze favorita, admnistratorul paginii a anunțat pe 7 decembrie câștigătoarea: Mălina Elena Ghileschi.

Tânăra câștigătoarea a reușit să strângă aproximativ 3.500 de like-uri la poză în cele două runde de concurs.

„A fost o încercare de promovare a colegelor noastre, care pe lângă frumusețe, sunt și bune profesioniste. Nu toată lumea a înțeles asta, nici chiar toate fetele participante”, a anunșat Ilie Matei pe rețeaua de socializare.

Câștigătoarea concursului, Mălina Elena Ghileschi, are 22 de ani și este din județul Botoșani. Tânăra a terminat școala de șoferi pentru categoriile C și E și a obținut atestatul pentru transportul de marfă, iar din ianuarie 2019 practică această meserie.

Aceasta a povestit pentru Ilie Matei – „Omul șoselelor” modul în care s-a adaptat la această meserie și la ce dificultăți a reușit să facă față, menționând și faptul că „De mică am fost pasionată de mașini și de tot ceea ce ține de șofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru mașinile de mare tonaj, am reușit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie și sper să am parte de mulți kilometri fără evenimente neplăcute! Doresc tuturor șoferilor mult noroc, drumuri bune și line!”.

Foto:Mălina Elena Ghileschi

„Bună, sunt Mălina, am 22 ani și sunt din județul Botoșani! După terminarea școlii de șoferi pentru categoriile C, E și obținerea atestatului pentru transport marfă, în luna ianuarie 2019, mi-am început cariera mea de șofer la firma germană Spedition Pflaum GmbH. Firma are foarte multe ramuri: distribuție de produse, distribuție de colete, transport de marfă dintr-o țară în alta etc. Logodnicul meu se afla aici de aproximativ un an jumătate și se ocupa cu aprovizionare magazinelor NORMA (magazine asemănătoare cu LIDL ,PENNY, NETTO).

Practic, o zi de muncă se desfășoară astfel: se merge cu camionul la un depozit de unde șoferul trebuie să încarce marfa pentru 2-3 sau 4 magazine, urmând să meargă la adresele filialelor pentru a lăsa paleți cu alimente și pentru a lua înapoi paleți goi ce vor fi aduși ulterior la depozitul de unde s-a încărcat marfa. Ajunsă în Germania, am avut la dispoziție o lună de zile pentru a învăța cum trebuie să manevrez o liză electrică, cum trebuie să încărc marfa în camion și cel mai dificil lucru pe care l-am avut de învățat a fost «faimosul» tras în rampă.

Eu lucrez în două ture, alternând o săptămâna de zi cu una de noapte. Inițial, tura de zi mi se părea mai grea comparativ cu cea de noapte, deoarece când ajungeam la filială pentru a descărca marfa și vedeam că parcarea magazinului e plină de mașini mici, mă înspăimântam. Cu multă atenție și răbdare, cu mișcări lente și precise, m-am descurcat, Dumnezeu ferindu-mă de evenimente neplăcute. Lucrez singură pe camion de 10 luni și nu mă văd făcând altceva în viitor”, a povestit aceasta pentru Ilie Matei.

Foto:Mălina Elena Ghileschi

Sursă foto: Ilie Matei – „Omul șoselelor” / Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea