no author
Silviu Bănilă
626 vizualizări 3 feb 2019

Affleck a distribuit o postare a celor de la Deadline, confirmând cumva ceea ce se zvonea, deşi s-a declarat încântat de filmul „The Batman” şi faptul că viziunea regizorului Matt Reeves „a prins viaţă”.

Potrivit Business Insider, care citează un articol al celor de la Hollywood Reporter din 2017, Warner Bros. ar fi dorit de ceva timp să-l concedieze pe Affleck, într-un mod cât mai „discret”.

Scenariul lui Reeves necesită un Batman mai tânăr şi Ben Affleck, la 47 de ani, nu va mai lua parte la proiect.

 

Affleck a jucat în trei filme din seria Batman: „Batman v Superman: Dawn of Justice”, „Suicide Squad” (2016), „Justice League” (2017). Producţiile au fost criticate dur şi „Justice League” a fost un eşec la box-office.

Ben Affleck este unul dintre cei mai respectaţi actori, regizori şi scenarişti ai generaţiei sale. În 1998, Affleck a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original - Good Will Hunting - alături de Matt Damon.

 

În 2013, Affleck a dovedit că este un regizor desăvârşit cu ARGO, obţinând Oscarul pentru cel mai bun film al anului. Palmaresul lui Affleck cuprinde 71 de premii şi 108 nominalizări în industria cinematografiei.

Citește și: