no author
Mediafax
663 vizualizări 8 dec 2018

Conform primelor informaţii, neconfirmate de autorităţi, sute de persoane au încercat să părăsească incinta clubului după ce un individ a folosit spray cu piper în interior.

Incidentul a avut loc în clubul Lanterna Azzurra din oraşul Corinaldo, situat în apropierea oraşului Ancona. Majoritatea victimelor au suferit răni prin strivire.

Clubul era gazda unui concert al rapperului italian Sfera Ebbasta.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 1.00 (2.00, ora României). Victimele au fost transportate la spitalele din Ancona şi Senigallia.

Un adolescent de 16 ani, care lua parte la concert alături de prieteni, a declarat pentru Republica: „Dansam în timp ce aşteptam să înceapă concertul lui Sfera Ebbasta. După ce am simţit un miros ciudat, am alergat cu toţii spre ieşirea de urgenţă, dar uşile erau închise şi paznicii ne-au zis să ne întoarcem...”

Sfera Ebbasta este numele de scenă al muzicianului Gionata Boschetti, în vârstă de 26 de ani, care a înregistrat un succes fenomenal în Italia.

Acesta a lansat al treilea album - Rockstar - în ianuarie şi a câştigat trei discuri de platină pentru vânzările sale. În iunie 2017, circa 1.500 de oameni au fost răniţi în Torino, după ce artificiile au generat o busculadă, în timpul vizionării finalei Ligii Campionilor.

 

Citește și: