no author
Catalina Murea
232 vizualizări 14 mar 2019

Anunţul a venit ca urmare a numeroaselor plângeri legate de incapacitatea de a folosi platformele Facebook, Instagram, Messenger şi WhatsApp în noaptea de miercuri spre joi. Mulţi dintre utilizatorii acestora s-au plâns că nu au mai putut accesa aplicaţiile, fapt ce i-a determinat pe poliţişti să menţioneze că locuitorii nu ar trebui să le semnaleze acest tip de probleme.

Poliţiştii au scris, pe platforma de micro-blogging Twitter, următoarele: "Ştim. Nici conturile noastre de Facebook şi Instagram nu pot fi accesate. Din nefericire, nu putem face nimic pentru că, ştiţi, ele îşi au sediul în America".

Ei au încheiat spunând, preventiv: "Vă rugăm să nu ne sunaţi pentru a ne raporta asta".

Oamenii legii susţin că au mai primit apeluri care semnalau acest tip de defecţiuni şi în trecut, fapt ce i-a motivat să publice acest mesaj.

Reprezentanţii Facebook au recunoscut, printr-un mesaj publicat pe contul oficial de pe reţeaua de socializare online Twitter, că utilizatorii platformei nu se pot conecta pe aplicaţie şi au afirmat că se încearcă rezolvarea acestor erori tehnice "cât mai curând posibil". Instagram nu a făcut, în schimb, niciun anunţ legat de aceste dificultăţi.

 

Citește și: