Meghan MARKLE, soția prințului HARRY al Marii Britanii, este ÎNSĂRCINATĂ. Ce nume poate primi cel de-al șaptelea în succesiunea la tronul Casei Regale și ce companii vor BENEFICIA de nașterea copilului

Publicat: 15/10/2018, 16:41
Actualizat: 25/03/2019, 22:06

Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, este însărcinată cu primul ei copil, potrivit contului de Twitter al Kensington Palace, reședința oficială a cuplului.

„Altețele lor regale ducele și ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că ducesa de Sussex va naște un copil în primăvara lui 2019”, se arată în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reședința lor oficială.

I am so excited about the remainder of the month because it’s going be a two week long celebration with HRH #MeghanMarkle, #PrinceHarry, and all the good people in their lives! #teamtungsten #teamsussex #sussexsquad pic.twitter.com/5gjDdz1Cje

— Ed (@Ed59029780) October 14, 2018

Potrivit expertului în nume de bebeluși, Pamela Redmond Statran, noul născut ar trebui să poarte un nume care să-i aducă un omagiu mamei lui Harry, prințesa Diana, chiar dacă Meghan și Harry vor avea, sau nu o fată.

„Diana este numele perfect pe care Harry ar trebui să-l aleagă, ca să-i aducă un omagiu mamei sale. Dacă Harry și Diana vor avea un băiat, ultimul nume al Prințesei Diana, Spencer (Diana Frances Spencer), ar fi alegerea ideală pentru numele bebelușului”, declarăPamela Redmond Statran.

Numele noilor născuți din familia regală sunt cel mai adesea omagii aduse predecesorilor (de exemplu, Prințesa Charlotte, al cărei nume complet Charlotte Elizabeth Diana este un omagiu atât pentru părinții lui William, prințul Charles și prințesa Diana – cât și pentru regină).

Nașterea copilului ducesei Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, este în măsură să infuențeze companii și domenii de activitate, chiar dacă nu este în măsură să crească în mod considerabil vânzările în retailul britanic.

Nunta celor doi, din luna mai, a avut un impact simțitor în retail, pentru că oamenii au cheltuit pe mâncare și băutură pentru a sărbători. Bebelușul regal nu va avea acest tip de impact, în parte pentru că este mult mai greu să programezi o petrecere pentru venirea pe lume a bebelușului, în comparație cu o petrecere de nuntă. Sectoarele care vor beneficia totuși sunt retailul de îmbrăcăminte, supermarketurile și industria jocurilor.

În privința hainelor, nu este greu de imaginat că orice va purta Ducesa de Sussex va influența piața, tot așa cum se va întâmpla cu orice haine va purta copilul. La fel s-a întâmplat în cazul rochiilor Ducesei de Cambridge, dar și în cazul producătorului de cărucioare pentru copii Bogaboo, care a avut parte de un impuls în vânzări după ce Kate a apărut într-o fotografie cu copilașul într-un căruț al companiei.

Și industria jocurilor va beneficia, chiar dacă nu într-un mod major; vor exista cu siguranță pariuri asupra numelui copilului sau asupra momentului când se va naște.

Copilul va fi al 7-lea în succesiunea la tronul Casei Regale, după tatăl său, Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, deveniți duci de Sussex, s-au căsătorit la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai. Prințul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, într-o ceremonie impresionantă, tradițională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfășurat sub privirile lumii întregi.

👶 It’s official! 👶#MeghanMarkleand#PrinceHarryare expecting their first baby in the spring!! 😍😍 BEST NEWS EVER!!! ❤️❤️#royalbaby#MeghanAndHarrypic.twitter.com/rFuDYrcB0c

— boohoo.com (@boohoo)October 15, 2018

Prințul Harry, fiul cel mic al prințului moștenitor Charles și al regretatei prințese Diana, și Meghan Markle aveau o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

„Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul copil, care se va naște cel mai probabil în primăvara anului 2019”, anunță contul oficial Kensington Palace (@KensingtonRoyal)

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the Spring of 2019.pic.twitter.com/Ut9C0RagLk

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal)15 octombrie 2018

foto: Twitter / Kensington Palace (@KensingtonRoyal)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete