„Gândurile lui Cristoiu”. Conferința lui Dăncilă demonstrează amatorismul PSD / Diferența mare de procente, un handicap pentru Iohannis / Orban să fie remaniat! / Raportul 10 august, „apă chioară” / Iohannis a reușit să umilească presa / Topul Politicienilor – VIDEO

„Gândurile lui Cristoiu. Conferința lui Dăncilă demonstrează amatorismul PSD / Diferența mare de procente, un handicap pentru Iohannis / Orban să fie remaniat! / Raportul 10 august, „apă chioară / Iohannis a reușit să umilească presa / Topul Politicienilor - VIDEO
Publicat: 21/11/2019, 22:37

UPDATE ora 19:54 Top politicieni:

5. Monica Anisie – A spus că evaluările anuale trebuie să fie prietenoase cu elevii.

4. Raluca Turcan – Nu am înțeles cu ce se ocupă. Ce e ală vicepremier fără portofoliu? A fost pusă de Iohannis pentru a-i arăta pisica lui Orban, în orice moment îi poate lua locul

3. Victor Ponta – Nu am mai auzit de el, e un mister. Îi putem spune „Dispărutul”. Dați un semn de viață, poate că e răpit. Are momente de ruptură.

2. Viorica Dăncilă – Se bate să rămână președinte PSD. Dacă ia 40% și încearcă să rămână, este un dezastru. Revoluția în PSD nu poate fi făcută de Viorica Dăncilă. E nevoie de un lider nou, precum studentul ăsta, cu carismă, să scoată PSD de pe șinele clasice.

1. Klaus Iohannis – Pentru modul genial în care a reușit să umilească presa românească. Dacă aș fi fost acolo, nu aș fi respectat nicio regulă. Nu era dezbatere cu Iisus Christos. Este om, căsătorit, mănâncă, merge cu mașina. Dacă pierdeți alegerile, aveți un post în televiziune, de moderator. Cred că vrea să fie moderator, să vă ia locul.

UPDATE ora 19.50 Editorialul Săptămânii„O zi neagra pentru presa din Romania. Cine a castigat?”, de Ioana Ene Dogioiu. Eu am denumit-o „marțea neagră” a jurnalismului. Presa română a pierdut – a ajuns un student să îl întrebe pe președinte de ce nu acceptă întrebări incomode.

UPDATE ora 19.45 Despre USR și Barna: Electoratul USR știe că Barna nu a pierdut, întrebați orice lider PSD – cum ați ieșit dvs la ora 18 seara la vot? Pensionarii au învățat din comunism să fie disciplinați. A judeca acum ce se întâmplă până duminică seara e greșit – luni dimineața se schimbă totul.

PLUS nu are ce căuta în alianță. Nu văd „logodna” cu Dacian Cioloș. Pentru PNL, cel mai mare pericol este USR, nu PSD.

UPDATE ora 19:40 Ce se va întâmpla cu PNL după alegeri: PNL a făcut un guvern pe picior. Trebuie neapărat să facă o remaniere. Dacă o ține așa, partidul cade sub atacurile USR. Are cel puțin trei persoane trebuie să plece: Cîțu, care bate câmpii; doamna de la Educație, care are numai declarații care aruncă în aer învățământul; Violeta Alexandru de la Muncă, care a făcut declarații catastrofale – că să îi iei poștei pensiile pentru că unii poștași din Vrancea au făcut politică. Cum să îi spui pensionarului din Găgești că e gaură la buget și că nu îi va mai aduce Poșta pensia? Dacă nu cooptează USR la guvernare, peneliștii vor fi terminați, nu de către PSD, ci de către USR.

UPDATE ora 19.38 Despre ce se va întâmpla cu PSD: Dăncilă nu câștigă. Ea, dacă obține 40%, scapă. Cred că rămâne președinte. Dar acesta ar fi un dezastru pentru partid. Ea nu este bună. Trebuie să vină un lider care să schimbe brusc ceva. Ei au rămas în continuare ca înainte. Dacă nu ia 40%, Dăncilă va fi debarcată imediat.

UPDATE ora 19.25 Despre raportul privind protestul din 10 august: Are trei părți: o incredibilă încălzire a opiniei publice. Toate demonstrațiile din Pța Victoriei au fost pașnice. Până și în decembrie 1989 s-a evitat…Ce spuneau ăia? „Fără violență!”

Deodată, începe o manipulare: Începe o mare coloană de la Londra. Ideea unei veniri în coloane, cu Rareș Bogdan, în frunte, Realitatea era cea care incită. A început demonstrația pașnică, bleagă și deodată din interior au început să-i agreseze pe jandarmi. Masa de demonstranți nu i-a pus la punct.

Cineva a sunat la 112 și a spus că Springtime a fost devastat de participanți. Raportul 10 august este apă chioară, o prostie. În raport nu se vorbește despre incidentul cu jandarmerița. Jandarmii au exagerat, dar și jandarmii au fost încărcați de ură, cine i-a informat că jandarmerița e moartă.

Acolo au fost niște profesioniști, oameni de la servicii, nu galeriile, care acționează în grup.

UPDATE ora 19.10 Despre eficiența dezbaterilor: Nu influențează cu absolut nimic rezultatul. E poate și vina noastră a jurnaliștilor. Nici în SUA nu influențează decât în cazurile când candidații sunt umăr la umăr. În cazul lui Constantinescu nu a avut nicio influență. Pentru că, dacă în turul doi nu venea Roman cu 20%, Constantinescu pierdea alegerile fluierând.

Românii așteptau nu dezbateri, ci păruială.

Dezbaterea lui Dăncilă a fost o catastrofă. La gazetă m-am adresat mereu propriului cititor. Dăncilă trebuia să facă o dezbatere în piață sau să meargă la BCU, la dezbaterea lui Iohannis. Dăncilă nu are talent de politician, al lui Băsescu. La demonstrația oierilor, Băsescu a luat talanga unui oier și a început să sune el.

De ce a stat de vorbă cu jurnaliștii, ce a vrut să arate Dăncilă, că e democrată?

UPDATE ora 19.11 Despre Dăncilă: Are o mare problemă, trebuie să scoată electoratul, mașinăria electorală, mai mult la vot. Cui se adresează Dăncilă cu tefelismele? Ea trebuia să facă între cele două tururi toate temele lui Liviu Dragnea, legat de 10 august- că a fost lovitură de stat. După conferința din această seară, electoratul o va vedea drept o Monica Macovei.

UPDATE ora 19.10 Despre avantajul președintelui: Iohannis are ca mare avantaj mașinăria PNL. Structurile peneliste văd friptura, o simt, și nu îl vor trage pe sfoară pe Klaus Iohannis. Iohannis a mizat pe discursul anti-PSD pentru a se adresa electoratului userist, care este tefelist, radical, anti-PSD. El a încercat să mobilizeze acest electorat, pentru a nu scădea prezența la vot. Dăncilă nu știu cui naiba se adresează. Ea trebuie să scoată masele de pesediști mai mult decât poate să scoată mașinăria eletorală. Păi cum să ieși când Dăncilă zice că nu a fost lovitură de stat în 10 august? Ea trebuia să facă toate temele lui Dragnea, ale electoratului pesedist radical.

UPDATE ora 19.08 Despre Iohannis-PNL-USR: În cazul electoratului PNL, Klaus Iohannis are bâta sancțiunilor. E un mare avantaj că guvernul e al lor. Când ești în opoziție ca Dăncilă, ce poate să piardă Marian Oprișan.

Iohannis a forțat antipesedismul, e legat de electoratul USR, care este radical antipsd #rezist. Tot ce a făcut Iohannis a fost să mobilizeze. E extraordinar pe electoratul lui.

UPDATE ora 19.03 Despre conferința de joi a Vioricăi Dăncilă: Arată încă o dată că, din partea PSD, campania este de un amatorism absolut. Nu înțeleg care este rostul unei noi conferințe de presă. Ea a mai pierdut 5% în seara asta. Ori în jurul ei are niște oameni ai lui Iohannis, ori nu se pricepe.

Iohannis – deși pentru el marea diferență e un handicap. Încearcă să dramatizeze situația, de aici și comedia potrivit căreia Dăncilă ar putea să-l bată. Are în avantaj mașinăria PNL. E greu de presupus că structurile din teritoriu vor trage pe sfoară pe Iohannis și nu vor ieși.

Iohannis este sigur câștigător, dar are nevoie de o prezență. Una e să câștigi cu prezență 50%, alta cu 40%. E o chestiune de orgoliu și legitimare. De duminică seara începe, să nu se iluzioneze K. Iohannis. De luni dimineața, românii vor uita că PSD a fost la guvernare.

Știrea inițială. Urmăriți așadar, joi, de la ora 19.00. Teme:

De ce nu a fost o dezbatere între cei doi candidați? De ce s-au temut?

Cum a decurs campania pentru turul al doilea? Ce spun sondajele?

Ce alianțe s-au făcut? Va supraviețui USR alegerilor prezidențiale?

Ramâne Guvernul Orban până la parlamentare?

Ce se va întâmpla cu PSD în cazul unui eșec la prezidențiale?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia