„Gândurile lui Cristoiu”. Despre cazul de la Caracal: De aproape o lună anchetatorii nu ies din ogradă. E ceva unic în lume / Ce se ascunde în spatele vizitei lui Iohannis la Washington? „Iohannis nu a fost invitat, ci a fost convocat”

Publicat: 22/08/2019, 22:10

Despre CAZUL de la Caracal:

Nu știm ce s-a întâmplat în cazul Luizei și nici al Alexandrei, INML a dat înapoi și a spus că a fost un raport preliminar, și-au lăsat o marjă de siguranță pentru că dacă s-a lucrat cu neglijență, să nu răspundă penal.

Acest serial pe care îl scriu autoritățile, un serial pe care bănuiesc că dacă era american ar fi dat faliment, ce fac autoritățile, este incredibil. Scenariștii nu au găsit încă sfârșitul, ceea ce este șocant este acest teatru pe care-l joacă DIICOT, în fiecare zi. Nu trebuie să fii mare specialist că de aproape o lună, anchetatorii nu ies din ogradă, e ceva unic în lume, chiar și a chemării familiei, nu ies din acest cerc al unui mostru singuratic. Ei urmăresc să caute probe că suspectul Gheorghe Dincă a ucis două fete.

Presa ar fi trebuit să le deslușească, fac anchete pe cont propriu și dau peste cap pe cea a autorităților. Vă dau un exemplu că nu fost declararea morții sale la 6.20, după ce ei intraseră la 6.00, ea intră în contradicție cu teza oficială.

Procurorii Cristian Ovidiu Popescu de la Caracal, premiat de Kovesi, Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova si unul de la parchetul Slatina, în prezența comandantului interimar se obține mandat de percheziție și s-a studiat cazierul lui Dincă, e greu de crezut că aveau o suspiciune, ei nu intrau la o locație ISIS, ei intrau într-o locuință a unui om onorabil. Noaptea o patrulă a verificat casa lui Dincă, cei care căutau găsirea Alexandrei au tras concluzia că în casa lui Dincă nu este nicio infracțiune flagrantă. Nimeni nu i-a investigat pe polițiști, dar cei care i-au trimis, erau numai șefi unul și unul, nimeni din aceștia nu le-a spus, voi nu sunteți normali, ce voiau să audă, zgomote. Ei, toți șefii nu credeau că fata aceea este în pericol.

În momentul în care intră ei nu găsesc cadavrul, tatălui Alexandrei i se arată niște bijuterii ale fetei, și l-ea recunoscut și la 6.20 se deschide ancheta de cercetare de omor, la 6.20 fata era moartă.

Nu ai voie să o declari moartă și să schimbi obiectul cercetării, din acel moment nu au mai căutat-o, că e moartă și au prezentat, pe 26 iulie, presei oasele că reprezintă dovada că sunt ale celor două fete, și inclusiv Dăncilă a prezentat condoleanțe.

După părerea mea, după declararea morții sale după prezentarea cenușii, a fost o complicitate pentru a închide brusc dosarul. Ce nu au luat ei în calcul este pe Alexandru Cumpănașu, că în fișa postului este unchi, dacă nu era el dosarul nu se închidea la 6.20? Părinții ei simpli, cum rezolvau ei cazul? Ghinionul acestei anchetei, este că ei au vrut să închidă rapid ancheta, în prima zi au falsificat datele. Nu s-au gândit niciun moment că vine Alexandru Cumpănașu, ei închideau ancheta și acum înceracă să potrivească ancheta cu ce au găsit în prima zi.

Despre vizita lui Iohannis la Washington:

Nu a fost o vizită importantă. România are un parteneriat strategic, dacă eram în 1990 sau pe vremea lui Gheorghiu Dej, mai spuneam că era un moment mare, dar într-o alianță, nici nu ar trebui să fie o vizită. Iohannis nu a fost invitat, ci a fost convocat, în 2017 a fost în America, cum se aranjează babuinilor de la noi, și lobbyștii au aranjat și o vizită a lui Iohannis.

O conferință de presă comună unde au fost numai ai nostri, s-a dus Dobrovolschi și le-a spus ziariștilor tu intrebi aia, tu intrebi cealaltă, a fost apoi o conferință cu jurnaliștii de la Casa Albă. Vizita a fost în favoarea lui Trump, nu a lui Iohannis, am fost în Biroul Oval când s-a întâlnit Năstase și Bush și nu le-a folosit. N-a ajutat la nimic politica lui Trump, Klemm este în continuare aici, este culmea, are simpatie pentru Donald Trump, pentru că politica lui este în contrast cu ideile presei, este pentru electoratul PSD-ist.

Memorandumul pentru 5 G, este un semnal că vom fi parteneri strategici pe partea de tehnologie? D-na Dăncilă a dovedit că știe să fie smecheră, a lăsat de înțeles că nu știe despre acest parteneriat.

Prin acest memorandum, companiile din România nu vor putea să ia pachet de tehnologie de la chinezii de la Huawei. Trump își imaginează, ne-a băgat într-un război care nu au de-a face cu noi, românii cred că trebuie să facem comerț cu chinezii. Iohannis s-a legat la cap, Trump a decretat și d-l șapcă s-a executat, toți din jur folosesc comerțul cu chinezii.

Despre Congresul de lansare a candidatului PSD:

Va fi ceea ce a fost consiliul național pentru Iohannis, după ce ai fost desemnat candidat urmează o manifestare, congres prin care aia se urcă pe scenă și îi spun ce tare esti, fii bărbată Dănciă. Eu cred că Dăncilă nu îl va ataca pe Iohannis, dar este o prostie, dacă nu ataci contracandidatul pierzi.

Partidul mort al d-nei Dăncilă, îl împinge către pierderea identității, vrea transformarea PSD în USR. Eu cred că se înșeală, cu Dragnea, PSD avea identitate că în cazul off-shore, a roșiilor, are identitate, dar acum partidul nu se mai diferențiază, după 26 mai sunt tot felul de măsuri de #rezist.

D-l Ponta a făcut câteva greșeli strategice, prin dezvăluirea acestor discuții, este o mare lovitură pentru Pro România, care se credea că este o dizidență a PSD, dacă avea răbdare, Ponta trebuia să meargă prin țară și să aștepte la anul, când PSD va intra în ooziție pentru vreo 20 de ani, și am serioase îndoieli că va fi mai mare de 5%. Partidul ar trebui dizolvat și reînscriși, Ponta a ratat momentul.

La ALDE, a mers la șantaj, neștiind că este un blat cu Iohannis să rămână până la alegerile pezidențiale.

Nu va fi o campanie electorală, eu zic să-l proclamăm pe Iohannis din nou președinte. Noi nu avem nici până acum o dezbatere, nu ne confruntăm cu nimeni, și noi îl alegem ca și data trecută. Nu are rost nici al doilea tur, nici primul, suntem în septembrie.

Nu va fi o campanie electorală, eu zic să-l proclamăm pe Iohannis din nou președinte. Noi nu avem nici până acum o dezbatere, nu ne confruntăm cu nimeni, și noi îl alegem ca și data trecută. Nu are rost nici al doilea tur, nici primul, suntem în septembrie. Nu-l critică nimeni pe Iohannis, nici Barna, Dăncilă e blat, Tăriceanu nu mai există, deci unde este campania? Doar dacă se înscrie Alexandru Cumpănașu doar ca să le strice petrecerea, aștia au pus de-o horă, să vină unul care să le strice cheful.

Nu va fi o campanie electorală, eu zic să-l proclamăm pe Iohannis din nou președinte. Noi nu avem nici până acum o dezbatere, nu ne confruntăm cu nimeni, și noi îl alegem ca și data trecută. Nu are rost nici al doilea tur, nici primul, suntem în septembrie. Nu-l critică nimeni pe Iohannis, nici Barna, Dăncilă e blat, Tăriceanu nu mai există, deci unde este campania? Doar dacă se înscrie Alexandru Cumpănașu doar ca să le strice petrecerea, aștia au pus de-o horă, să vină unul care să le strice cheful.

Dăncilă crede că dacă face blat va merge mai departe cu guvernarea, ceea ce nu e adevărat, o spulberă. Pierderea alegerilor la un scor rușinos din partea PSD, va da avânt dreptei. Trebuie indiferent cine devine președinte trebuie să punem capăt acestei hore în care candidații se fac că ei candidează. Ne vom trezi cu turul I și turul II cu Iohannis, dar cine este de vină este Dăncilă. Ea face parte dintr-un electorat care îl detestă pe Iohannis

Editorialul săptămânii, sunt un mare admirator Vice, Doru Simionescu, răspărul în care scrie, este unul dintre jurnaliștii lucizi care întrunește condițiile unui jurnalist occidental. Presa pro-psd a trecut de partea lui Iohannis.

Top 5 politicieni

5. Rareș Bogdan. Este o uriașă dezamăgire, am fost convins că a va aduce o schimbare, a fost pus mare șef, imaginea este de rujul cu care se dă PNL pe buze ca să nu pară tânăr, un partid nou neprăfuit. Dacă nu se trezește, el tururie dar nu spune nimic.

4. Victor Ponta, care a devenit personaj mediatic prin aceste tribulații, ba intră, ba nu intră la guvernare, sper să-și ia în serios rolul, eu nu văd nicio identitate, decât anti-PSD, în locul acestor combinații, era mai bine dacă își consolida partidul cu doctrină, cu structuri

3. Călin Popescu Tăriceanu, nu am ințeles ce a vrut, a ieșit boțit din această confruntare, el trebuie să renunțe la rice iluzie de candidat, el nu putea să ia decât de la PSD și nu va lua de la USR sau PNL, altfel va lua 2 %, bine ar fi să renunțe în favoarea cuiva. Are multe acțiuni confuze.

2. Viorica Dăncilă, va fi candidata PSD, sunt curios cum va mobiliza partidul, acolo se va vedea temperatura sălii, sunt tare curios cum va reuși să mobilizeze, va fi un congres de hai la luptă

1. Klaus Iohannis, va rămâne celebru cum și-a pus șapca, un moment umilitor pentru poporul român, nu trebuia să și-o fi pus-o. Tot ce face el este de frica lui Dan Barna, acesta iese prin țară și își face campanie

Teme:

Care sunt ultimele informații în cazul Caracal?

Este Gheorghe Dincă un criminal în serie sau cazul Alexandrei a scos la iveala o retea de trafic de persoane?

Ce se ascunde în spatele vizitei lui Iohannis la Washington?

Congresul PSD de sâmbăta o va valida pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
165 de ani de la începerea construcţiei Canalului Suez. A scurtat drumul navigatorilor către Europa...