EDIȚIE INTEGRALĂ „Gândurile lui Cristoiu”. Viorel Cataramă, candidat la prezidențiale: M-am înscris din disperare. Mă recomandă ce îl recomandă și pe Donald Trump / Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita ideile procapitaliste / Vreau să cotez clubul Dinamo la bursă. Nu vreau să fiu patron unic sau șeful suprem

Publicat: 01/11/2019, 08:28

Cataramă: M-am înscris din disperare. Mă recomandă ce îl recomandă și pe Donald Trump

Viorel Cataramă, candidatul Dreptei Liberale, a declarat joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că „disperarea” l-a determinat să se înscrie în alegerile prezidențiale. El mai spune că există o similitudine între candidatura sa și cea a președintelui SUA, Donald Trump.

„M-am înscris din disperare. din disperarea unui om care de 30 de ani lucrează în sectorul privat, sector care de 30 de ani este tamponat, sub o formă sau alta, de statul socialist român. Exporturile sunt descurajate, importurile sunt încurajate. Societățile comerciale dau faliment, iar pe cale de consecință cinci milioane de români au plecat în străinătate. Activitatea economică e în scădere. Producătorii români nu mai au piață de desfacere. Afeacerile sunt în pericol. E evident în situația în care toate partidele sunt de stânga – socialiste, neomarxiste sau neocomuniste – și toate umflă statul până plesnește și dau privilegii nenumărate și ajutoare sociale celor din sectorul de stat. cineva trebuie să apere și sectorul privat. Nu poți apăra din tribună, trebuie să intri în arenă”, a declarat Viorel Cataramă în timpul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”.

El a mai spus că disperarea l-a făcut să încerce să lupte pentru interesele economiei românești și ale sectorului privat

„Ce mă recomandă? Ce îl recomandă și pe Donald Trump – experiența de om de afaceri, care timp de 30 de ani, cu bune și cu rele, controversat sau nu, dar a reușit să supraviețuiască tuturor problemelor, știe să conducă o societate și e cel mai calificat dintre toți să conducă o țară”, a adăugat Cataramă.

Cataramă: Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita ideile procapitaliste

Candidatul Dreptei Liberale la alegerile prezidențiale, Viorel Cataramă, a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că formațiunea sa va candida și la alegerile din 2020, chiar dacă el va înregistra un eșec. „Va crește și va milita în ideile procapitaliste”, a adăugat el.

„Categoric. Indiferent de scor, suntem singurul partid de dreapta, pro-capitalist. Avem un bazin electoral mare, de 10 milioane de alegători. Problema noastră este să-i convingem că suntem serioși și suntem cinstiți, pentru că toți politicienii au promis și în momentul în care au ajuns nu au respectat niciuna din promisiuni. Până la urmă românii vor înțelege că pentru a avea socialism trebuie să avem întâi capitalism ca să creem bunăstarea și apoi să redistribuim profitul”, a declarat Viorel Cataramă, întrebat dacă formațiunea sa va participa și la alegerile din 2020.

El a mai spus că își asumă un eventual eșec la alegerile prezidențiale.

„Ideile de dreapta nu mor. Ideile de dreapta au câștiga în America și în Anglia. Vor câștiga și la noi cât mai devreme. (…) Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita în ideile procapitaliste”, a adăugat Cataramă.

Catarmă, despre Dinamo: Vreau să cotez clubul la bursă. Nu vreau să fiu patron unic sau șeful suprem

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că după ce va cumpăra Dinamo va susține șase-opt luni clubul de fotbal, după care va lista acțiunile la bursă. „Nu cumpăr să fiu patron unic și să fiu șeful suprem”, a mai spus el.

„Eu nu cumpăr (echipa de fotbal Dinamo -n.r.) ca să fiu patron unic și să fiu șeful suprem. Eu vreau să am o perioadă de tranziție de opt luni, nouă luni, până cotez clubul la bursă. Deci se vede exact care e toată situația, pentru că nu te poți cota la bursă decât dacă ai un audit făcut ca lumea. Susțin clubul șase, șapte, opt luni ca să-și continue activitatea, după care mă duc să-l cotez la bursă, în așa fel încât să atrag cinci-zece milioane de euro pentru club. Nu vor mai fi acționari majoritari, iar clubul va fi condus de profesioniști”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, a avut prima întâlnire cu Ionuț Negoiță cu privire la situația clubului Dinamo București, afirmând că situația de la Dinamo nu este alarmantă.

Moderator: Monica Mihai/ Invitat: analistul politic Ion Cristoiu

Viorel Cataramă față în față cu analistul politic Ion Cristoiu într-o ediție specială a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”. Discuțiile se vor axa pe cursa prezidențială.
Urmăriți așadar, joi, de la ora 19.00. Teme:

De ce candidează Viorel Cataramă?

Care sunt culisele candidaturii lui?

Ce proiect de țară propune?

Ce șanse are?

Pe cine sprijină în turul al doilea al alegerilor prezidențiale?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Părinții Andreei Morega au clacat la înmormântarea singurului lor copil. Cei doi abia s-au putut...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii