no author
Gandul
11141 vizualizări 5 apr 2019

Modelele mărcii germane oferă tehnologie de ultimă generaţie la preţuri foarte competitive. Multe dintre sistemele de siguranţă şi confort din dotarea modelelor Opel sunt oferite, de regulă, în segmentul premium. Acum, acestea sunt disponibile în programul Rabla cu discounturi suplimentare. Cei interesaţi de achiziţionarea unui autoturism, pot beneficia de oferte începând de la 7.900 euro cu TVA şi prima de casare incluse.

Multe din sistemele de siguranţă şi confort din dotarea modelelor Opel sunt oferite, de obicei, în segmentul premium, dar acum sunt disponibile în programul Rabla cu discounturi suplimentare.

Cei care vor să-şi cumpere o maşină nouă Opel pot beneficia de oferte începând de la 7.900 euro cu TVA şi prima de casare incluse.

Ofertele Opel în programul Rabla:

- Corsa Enjoy, cinci uşi, motorizare 1.2 - începând de la 7.900 euro cu TVA şi prima de casare incluse

- Crossland X Enjoy, motorizare 1.2, 81 CP  - începând de la 11.111 euro cu TVA şi prima de casare incluse

- Astra K Special Edition, cinci uşi, motorizare 1.0, 90 CP - începând de la 11.977 euro cu TVA şi prima de casare incluse

- Grandland X Selection, motorizare 1.2, 130 CP – începând de la 15.972 euro cu TVA şi prima de casare incluse

- Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 CP -  începând de la 12.222 euro cu TVA şi prima de casare incluse

Astfel, Corsa Enjoy, cu cinci uşi şi motorizare 1.2, are un preţ de pornire de 7.900 de euro cu TVA şi prima de casare incluse. Modelul este uşor de condus, practic şi are costuri mici de întreţinere, cu o echipare generoasă şi în varianta standard.

Un alt model, Crossland X Enjoy, cu motorizare 1.2 şi 81 cai-putere, poate fi cumpărat de la 11.111 euro cu TVA şi prima de casare incluse. În echiparea Enjoy, SUV-ul celor de la Opel include, printre alte dotări, aer condiţionat, geamuri electrice, faţă şi spate, sistemul de Infotainment Radio R 4.0 IntelliLink cu ecran tactil color de 7 inci, audio Bluetooth®, integrarea smartphone-ului via Apple CarPlay™ sau Android Auto™, port USB, comenzi pe volan. Cei care vor mai multe sisteme de asistenţă şi confort pot opta pentru echipările superioare.

Cei care aleg Astra K Special Edition, cu cinci uşi, motorizare 1.0 şi 90 cai-putere, vor plăti un preţ de la 11.977 euro cu TVA şi prima de casare incluse. „Maşina anului în Europa” în 2016 oferă motorizări pentru toate gusturile, de la 1.0 turbo de 90 cai-putere la un propulsor ceva mai sprinten, 1.6 Turbo de 200 cai-putere. Modelul german poate fi dotat cu multe sisteme de siguranţă şi confort de ultimă generaţie, de exemplu asistenţă la parcare, tempomat, conectivitate via Apple CarPlay™ sau Android Auto™.

Grandland X poate fi cumpărat începând de la 15.972 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Cel mai nou membru al familiei X este în acelaşi timp şi cel mai mare: Opel Grandland X. SUV-ul compact, spaţios şi elegant se comportă la fel de dinamic pe cât arată şi oferă plăcerea de a conduce în siguranţă pe orice tip de suprafaţă. Acest lucru se datorează şi sistemului electronic opţional IntelliGrip, care asigură o aderenţă superioară pe carosabil în diverse situaţii de conducere. De asemenea, modelul Grandland X include un portofoliu de sisteme de asistenţă ultramoderne care asigură o siguranţă premium. 

Confortul de top, specific Opel este asigurat de dotări  precum scaunele ergonomice opţionale, certificate AGR, precum şi de volanul încălzit şi scaunele faţă şi spate cu funcţie de încălzire. Şi, tipic mărcii Opel, şoferul şi pasagerii autovehiculului Grandland X beneficiază de conectivitate de top datorită sistemelor IntelliLink de ultimă generaţie compatibile cu aplicaţiile Android Auto şi Apple CarPlay.

Nu în ultimul rând pe listă, Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 cai-putere, are un preţ de pornire de 12.222 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Modelul recent lansat a primit titlul „Best Buy Car Europe 2019” din partea juriului european AUTOBEST.

Combo Life este o maşină de familie, dar şi pentru antreprenori, oferind spaţii generoase de depozitare (inclusiv în partea superioară a autovehiculului).

Modelul poate fi echipat cu până la şapte locuri, iar volumul portbagajului poate avea de la minim 597 litri la 2.693 litri. Cei care vor mai mult pot dota modelul Combo Life cu până la 20 de sisteme de siguranţă. Un alt element unic în segment este cutia automată în opt trepte instalată pe Combo Life.

*AdvertisementArticol cu conţinut publicitar

Citește și: