no author
Dan Straut
1805 vizualizări 3 dec 2017

Înainte de boom-ul imobiliar 2006-2008, Marian Duşan a construit unele dintre cele mai cunoscute clădiri tip „oţel şi sticlă”, cum ar fi Blocul Connex (actualul City Business Center), toate showroom-urile auto Peugeot sau sediul Renault Dacia. Compania sa a construit, de asemenea, şi primul magazin IKEA din Bucureşti.

În decembrie 2007, şi-a vândut compania de construcţii metalice, iar la începutul anului 2008 - presimţind că va veni criza imobiliară - s-a retras din toate businessurile, însă a rămas activ în mediul de afaceri din România prin organizarea Asociaţiei Romanian Business Accelerator. Asociaţie care aducea laolaltă investitori şi beneficiari, prin workshop-uri tematice, cu rolul de a impulsiona relaţiile de afaceri în special din domeniul construcţiilor, într-o perioadă (2011-2014) în care criza imobiliară era în toi.

La un moment dat, după acest episod, a părăsit România şi s-a stabilit împreună cu familia în Statele Unite ale Americii. În prezent, este unul dintre principalii intermediari şi dezvoltatori de pe efeverscenta piaţă imobiliară Miami Beach, unde - ştim cu toţii, cel puţin din filme - se tranzacţionează unele dintre cele mai luxoase resorturi, vile şi apartamente din lume.

CITEŞTE CONTINUAREA PE MEDIAFAX.RO

Citește și: