no author
Alexandru Banu
1427 vizualizări 31 oct 2017

Când am crescut, am început să ştim mai multe. Exige, Elise, Evora erau nişte modele deja cunoscute celor care lucrau mai ales în presă. Dar a fost mereu o maşină pe care am perceput-o ca ultraexclusivistă, cu preţuri foarte mari şi serii limitate de producţie. Adevărul cam ăsta era până am zărit prin Bucureşti un Lotus (nu mai ştim ce model) care arăta ca o jucărie plasticoasă. Era o perioadă în care Lotut respira greu. Numai în F1 mai auzeam că le mergea bine, acolo unde făceau treabă în fiecare sezon şi acolo unde îşi subliniau cel mai bine numele în nostalgia publică.

Acum, englezii vor să revină pe valul pe care erau în anii 90 şi asta nu se poate întâmpla decât cu un plan comercial. Un plan comercial egal maşină comercială. Iar dacă Porsche, Maserati, Bentley sau Lamborghini au trecut la SUV, e un pas vital şi pentru Lotus. Mai ales în condiţiile unei productivităţi mult mai slabe în comparaţie cu mărcile proaspăt-citite mai sus.

Auto Express a pus mâna pe nişte schiţe online ale noului SUV şi primul din istoria Lotus. Din zvonurile confirmate acum de aceste desene, maşina va fi micuţă, un SUV compact şi uşor, cu probabil mult carbon în rezultat. Maşina va intra în clasa de competiţie prin care mai sunt BMW-urile X3, X4, Porsche Macan sau Audi Q5.

CITEŞTE CONTINUAREA ŞI VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII PE PROMOTOR.RO

Citește și: