22 martie 201714:38248

Cum va fi vremea în următoarele zile în ţară şi în Capitală

ANM a dat publicităţii prognoza meteo pentru joi şi vineri, în ţară şi în Capitală.

ÎN ŢARĂ (joi): Vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 24 de grade, mai scăzute în Dobrogea, până spre 9 grade pe litoral, iar minimele vor avea valori de la -1 grad în estul Transilvaniei, până la 13 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi nordul ţării, unde izolat vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu uşoare intensificări în Banat şi Moldova. În zonele joase de relief din centru, est şi sud, dimineaţa şi noaptea, izolat, se va semnala ceaţă, iar în estul Transilvaniei brumă.

ÎN ŢARĂ (vineri): Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice, centrale şi la munte, unde local se vor semnala ploi, mai ales sub formă de aversă, însoţite şi de descărcări electrice. În nordul Carpaţilor Orientali, la peste 1400 m, spre sfârşitul intervalului, trecător, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului şi în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, mai coborâte pe litoral, spre 11 grade, iar cele minime se vor încadra 3 şi 11 grade. În zonele joase, pe arii restrânse, vor mai fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI (joi): Vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.