147 vizualizări 20 mar 2017

ÎN ŢARĂ (marţi): Vremea va deveni în general frumoasă şi în cea mai mare parte a ţării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral şi 23 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi condiţii să plouă slab în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Mai ales în a doua parte a intervalului, local în zonele joase de relief va fi ceaţă, iar în estul Transilvaniei, dimineaţa şi noaptea se va semnala brumă.

ÎN ŢARĂ (miercuri): Vremea se va menţine în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral şi 23...24 de grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 şi 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special noaptea în vestul şi nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, iar local şi temporar în Banat şi în estul ţării. În zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI (marţi): Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

--

Citește și: