URĂRI DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase colinde, felicitări, urări și mesaje de Crăciun 2017

Publicat: 25/12/2017, 08:13
Actualizat: 08/01/2020, 20:09

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Urările și mesajele de Crăciun aduc întotdeauna bucurie. Fie că sunt trimise prin SMS sau sunt scrise în felicitări, cele mai frumoase URĂRI DE CRĂCIUN sunt primite cu zâmbetul pe buze de prieteni și de rude. Gândul vă propune câteva urări și mesaje de Crăciun 2017potrivite pentru perioada Sărbătorilor.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”

„Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să vă fie și mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.”

„Îți urez, tie și familiei tale, multă sănătate, fericire și MULT NOROC în viitor! LA MULȚI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă și familie!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită și prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Fie ca viața ta să fie colorată și veselă asemenea unui brad de Crăciun! Sărbători fericite!

Moș Crăciun bate la ușa, scoate mâna din mănușa și vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!

Îți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și mult noroc în viitor! LA MULȚI ANI! Sper ca această sărbătoare să vă aduca numai fericire în casă și familie!

Să ai parte de tot ce e mai bun în viața! L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viața cât mai lin.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.PatriarhulDaniel a transmis, vineri, un mesaj video către toți credincioșii, prin care îndeamnă, în preajma Nașterii Domnului, la pace sufletească, bucurie și binevoiri între oameni, fiind o sărbătoare a milostivirii. „Sărbătoarea Nașterii Domnului sau Crăciunul este sărbătoarea prin care prăznuim iubirea smerită a lui Dumneazeu față de oameni. Dumnezeu cel veșnic trimite pe Fiul Său în lume, se face om pământean pentru ca pe pământeni să îi ridice la viața veșnică cerească. (..) Sărbătoarea nașterii Domnului este o sărbătoare a preaslăvirii lui Dumnezeu care se face om din iubire pentru oameni, pentru mântuirea lor, o sărbătoare a păcii sufletești, a bucuriei sau a buneivoiri între oameni”, reiese din mesajulPatriarhului Daniel.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 201.De asemenea, Preaferictul subliniază importanța dăruirii iubirii și milostivirii pentru toți cei dragi, dar și pentru cei neajutorați. „Cel care dăruiește semenilor săi umple sufletul său de iubirea milostivă a lui Dumnezeu. În aceste zile suntem chemați să îi ajutăm pe cei săraci, pe cei bătrâni, pe oamenii bolnavi, însingurați, neajutorați, să răspândim în jurul nostru pace și bucurie din pacea și bucuria lui Hristos”, se mai arată în mesajulPatriarhului.

Acesta a mai menționat că este foarte important ca, în această perioadă, să ne gândim și la românii din diaspora și să „îi pomenim în rugăciunile noastre și trebuie să arătăm semne de frățietate și de comuniune românească”. „Cu prilejul sărbătorii nașterii Domnului nostru Isus Cristos, Anului Nou și Botezului Domnului, vă dorim tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie întru mulți și binecuvântați ani”.

URĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje de Crăciun 2017.„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Betleem să vă umple casele și viețile cu bucurie, sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

„Îți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și mult noroc pe viitor. La mulți ani! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie!”

„Fie ca aroma sărbătorilor de iarnă și mirosul cozonacilor să vă aducă în case și inimi săntătate, pace, liniște sufletească și un Crăciun fericit. La mulți ani!”

„Sfintele sărbători de Crăciun și Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă și multe satisfacții alături de cei dragi. La mulți ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„Sărbători fericite alături de cei dragi. Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. La mulți ani!”

„Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legătura dintre realitate și basm. Cu ocazia Crăciunului vă dorim sănătate și un an nou ca în povești! La mulți ani!”

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viață, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ți sufletul și lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite și la mulți ani!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează. La mulți ani!”

„De sărbători, casa să-ți fie plină de lumina dumnezeiască și masa îmbelșugată cu toate bunătățile. Fericire și sănătate, bucurii și tot ceea ce îți dorești să se adeverească. Crăciun fericit și la mulți ani!”

„Fie ca Sfintele Sărbători de iarnă să-și reverse harul asupra ta și a celor dragi, să-ți aducă liniștea inimii și a minții și să-ți sporească sănătatea și belșulul, să-ți împlinească gândurile și speranțele. La mulți ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.Gandul vă vestește Crăciunul cu trei colinde alese, izvodite de George Coșbuc, Octavian Goga și Mihai Eminescu.

GEORGE COȘBUC
Pomul Crăciunului

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Pădurea iarna doarme, c-așa vrea Dumnezeu.
Și numai câte-un viscol o bate uneori,
Ea plânge-atunci cu hohot, cuprinsă de fiori.

Și tace-atunci și-adoarme, când viscolele pier,
În noaptea asta însă, vin îngerii din cer.
Și zboară-ncet de-a lungul pădurilor de brad,
Și cântă-ncet; și mere și flori din sân le cad.

Iar florile s-anină de ramuri până jos
Și-i cântec și lumină și-așa e de frumos!
Iar brazii se deșteaptă, se miră: asta ce-i?
Se bucură și cântă ca îngerii și ei.

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Dar uite ce-ți trimite dintr-însa Dumnezeu.
Un înger rupse-o creangă din brazii cu făclii,
Așa cum au găsit-o, cu flori și jucării.

Departe într-un staul e-n față-acum Isus,
Și îngerii, o, câte și câte i-au adus.
Dar El e bun și-mparte la toți câți îl iubesc,
Tu vino și te-nchină, zi: Doamne-ți mulțumesc!

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.OCTAVIAN GOGACrăciunul copiilor

Dragi copii din țara asta,
Vă mirați voi cum se poate,
Moș Crăciun din cer, de-acolo,
Să le știe toate, toate.

Uite cum: vă spune Badea:
Iarna-n noapte, pe zăpadă,
El trimite câte-un înger
La fereastră, ca să vadă.

Îngerii se uită-n casă,
Văd și spun, iar Moșul are
Colo-n cer, la el în tindă,

Cu condei de-argint el scrie
Ce copil și ce purtare…
Și de-acolo știe Moșul,
Ce-i șiret el, lucru mare.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.MIHAI EMINESCUColinde, colinde

Coline, colinde
E vremea colindelor,
Căci gheața se-ntinde
Asemeni oglindelor.

Și tremură brazii,
Mișcând rămurelele,
Căci noaptea de azi-i
Când scânteie stelele.

Se bucur copiii
Copiii și fetele,
De dragul Mariei
Își piaptănă pletele.

De dragul Mariei
Ș-a Mântuitorului,
Lucește pe ceruri
O stea călătorului.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Felicitări de Crăciun.Puteți face o felicitare de Crăciun foarte simplu, copiind una din urările publicate aici pe o imagine. Vă recomandăm cea mai simplă metodă, prin intermediul programului Paint din sistemul de operare Windows. Programul îl găsiți mergând la Start/All Programs/Accesories/Paint. Deschideți imaginea în Paint și apoi selectați butonul „A” din partea de sus a meniului. Selectați opțiunea „Transparent”și copiați textul. Vă sugerăm să folosiți culoarea albă pentru text și fontul Monotype Corsiva.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Felicitări de Crăciun

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017cu rimă

„Cu colinde de Crăciun / vă dorim un an mai bun / și cu dragoste creștină / să primiți în dar lumină / zurgălăi de flori de gheață / să vă bucure de viață, / mult noroc s-aveți în toate, / La Mulți Ani cu sănătate!”

„Moș Crăciun vine tiptil / niciodată nu-l simțim, / dar de fiecare dată / lasă-n fiecare poartă / fericire, bucurie, sănatate pe vecie! / Crăciun fericit!”

„Pe la ferestre cad steluțe, / iar pe foc sunt sărmăluțe, / bradul e împodobit, / Moșul e din nou grăbit, / peste tot e bucurie / și Crăciunul iarăși vine. / Sărbatori fericite!”

„Cateluș cu parul creț, s-aveți Jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madona ca vecină, o lopată pentru bani, La Anu” și La Mulți Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate și iubire Și cu multă fericire!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„Crăciun cât mai luminos / vis de iarnă călduros / liniște lângă cei dragi / veste bună dinspre magi! / Crăciun fericit!”

„Să ne-adune bun cu bun, / Sfânta seară de Crăciun, / că-i mai Sfânta decât toate, / La Mulți Ani cu sănătate!”

„Moș Crăciun bate la ușă, / scoate mâna din mănușa / și vă dă din palma lui / darurile cerului, / lângă brad și lângă foc / să vă umple de noroc. / Crăciun fericit!”

„Un bătrânel cu chipul drag / va veni la voi în prag / să nu-l goniți, e Moș Crăciun / și vă aduce un an mai bun!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Strigături tradiționale.„Păsăreaua câmpului canta-n cornu plugului, și tat cânta și ciripește și la gazda-i mulțumește. mulțumim gazda frumos, că ne-ai primit bucuros, la ferești cu colțu lat pe Christos l-am lăudat, pe Christos pe dumneata ca la noi așa-i dată. Amin, amin slavă ție Dumnezeu gazda te ție, și pe prunci și pe soție deacum până-n veșnicie!”

„Colindița nu-i mai multă
Să trăiască cine-asculta
Sus la ceruri o-naltam
Și la gazde o-nchinam
O-nchinam cu veselie
Și cu mare bucurie
C-am ajuns seara de-ajun
A bătrânului Crăciun
Sus, mai sus v-am înălțat
Ce-am știut noi v-am cântat
Să rămâneți sănătoși
Sănătoși și bucuroși
C-am ajuns ziua cea sfântă
Când colindele se cântă
Sărbătoarea lui Hristos
Să vă fie de folos!”

„Ține gazdă masa-ntinsă
Și lumina-n geam aprinsă,
Că-i vremea umblatului
Peste vatra satului,
Pe poteca de mătasă,
Dintr-o casă-n altă casă,
Să ne-adune, bun cu bun,
Sfânta Sară de Crăciun,
Că-i mai Sfântă decât toate,
La mulți ani cu sănătate!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc o vacanță plină de liniște, odihnă, pace sufletească și împlinire. Fie ca de Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele, iar Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubești.”

„Fie ca sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă umple casa de dragoste, lumină, fericire și liniște sufletească! Sărbători fericite!”

„Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulți Ani!”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire. Moșul să vă aducă cele mai dorite și neașteptate cadouri vouă și celor apropiați.”

„Pacea și liniștea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înțelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!”

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate și mult bine! Sărbători Fericite și un Crăciun de poveste!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017pentru persoana iubită

„Moș Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume și acu te voi avea în sfârșit!”

„De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras și păros și te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moșului că te vreau pe tine de Crăciun”.

„Abia aștept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de tine. Îți urez cele mai fericite sărbători!”

„Fie ca un fulg de nea răzleț și vesel să bată-n ușa casei tale și să-ți aducă bucurii și lumina în seara Sfântă de Crăciun”.

„Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, că o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, că o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

„Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde și bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!”

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„În perioada asta a anului vreau să-ți spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc și vreu să-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!”

„Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înțeles zilelor vieții mele. N-aș putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.”

„Fie ca un fulg de nea răzleț și vesel să bată-n ușa casei tale și să-ți aducă bucurii și lumina în seara Sfântă de Crăciun.”

„Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, ca o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

„Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde și bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!”

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017bune de trimis șefilor sau partenerilor de afaceri

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize și îndeplinirea tuturor dorințelor.”

„Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!”

„Crăciun plin de bucurii, căldură și imaginație”.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate”.

„Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani”.

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat”.

„Mult belșug în casa, pâinea mai gustoasă, datorii puține, în anul care vine”.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017în versuri

„Să va fie casă, casă
Cu bucate noi pe masă
Moș Crăciun cu sacul plin,
Drumu’n viață cât mai lin,
Bogăție câtă vreți,
Sănătate pentru toți,
Iar la anul care vine
Să va fie și mai bine”.

„Iată vine Moș Crăciun,fără sănioară,
Un ren e bolnav nu-i zăpada afară,
Dar în sacul lui are încărcate,
Sincere urări, multă sănătate
Doar belșug în casă și o viață frumoasă
La mulți ani!”

„L-am visat pe Moș azi noapte,
Tot venea c-un sac în spate,
Să v-aducă sănătate
și cadouri multe, toate,
Deci așteaptă-l, că el vine,
Chiar acum este la mine!”

„Sărbătorile când vin,
Să va fie coșul plin,
Să aveți pe saturate,
Casă plină, sănătate,
Pungă să geamă de bani,
Mult noroc și la mulți ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017religioase

„La pragu-ți vin din nou colinde să îți cânt cu leru-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun și pace!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să va aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„ De sfintele Sărbători să deschidem ușă pentru oaspeți dragi, și inimă pentru speranța bucurie și lumina. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credința, drumul din față noastră va fi presărat cu împliniri”.

„Fie că spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn.Fie că sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumina în inimă și gând. Sărbători fericite”.

„Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune și curate să va însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să va fie mereu alături!”

„Iubirea divină coboară printre noi, că o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului”.

„Fie că Pruncul născut în ieslea din Bethleem să va umple casele și viețile cu bucurie,sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017.„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță bucurie și lumina. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.
Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inima de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie că sfânta sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite”.

„Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să vă fie mereu alături!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017hazlii

„Dragă Moș Crăciun,
După 30 de ani în care am tot așteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 4 milioane de euro. Promit să-l împart pe din două cu destinatarii acestui mesaj. Crăciun fericit!”

„Dragă Moș Crăciun, de Sărbători nu-mi doresc decât lista ta cu băieții și fețele drăguțe! Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!”

„Mă adresez pe această cale membriilor familiei, prieteniilor și cunoscuților. Va informez că sunt dispus(ă) ca începând de azi să primesc cadouri pentru a evita aglomerația din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marcă, autoturisme și chiar apartamente. Crăciun fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„Sunt virusul Moș Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul SMS”.

„Dacă Moș Crăciun nu vine, îl rețin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar îl și combin. Moșule cu bărba șură, ce mirosi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ți-a fost frig, ești obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu ești rău, stai liniștit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine”.

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moșul zboară? Ni se trage de la vin”.

„Moș Crăciun cu suflet bun să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars și cozonacul!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017de trimis la părinți

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!”

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare data când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine!”

„Când eram mic(ă), îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag!”

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Imagini hazlii de trimis prietenilor și de pus pe Facebook

Cum știe Moșul care reni pot să zboare

URĂRI DE CRĂCIUN. De ce e moșul vesel

Dacă și eu intru într-o casă pe ascuns…

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Fosta iubită a Moșului

Moșul și NSA

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Moșul a existat, până când…

Renul masochist

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Renul „roată” de rezervă

Viitori părinți responsabili.

URĂRI DE CRĂCIUN ȘI MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Fiecare cu ce-l doare

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum vrea să scape ucigașul Mirelei de închisoare? Ireal la ce metodă ar putea să...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce au descoperit astronomii după ce au studiat o galaxie masivă din Universul primordial