VIDEO. Momentul în care polițistul îi trage un pumn lui Boureanu. Fratele fostului deputat: „Are dinții scoși, e vânăt la ochi și la cap”

Publicat: 12/06/2017, 21:38

„Era într-o stare nu foarte bună, fizic, se duce la dentist. Are dinții scoși, patru dinți, două fațete căzute, e vânăt la ochi, la cap, dar psihic era bine. La ora 5.30 merge la stomatolog. Îi pare rău, ca orice om când mai bea, probabil că a avut și el scăpări. Să vedem la recurs ce se va întâmpla. Patru inși sunt în cameră, paturile sunt noi, condițiile sunt foarte ok și chiar a zis că a fost tratat foarte bine Nici vorbă că a fost agresat în secție. S-au purtat foarte frumos cu el, au avut grijă de când a venit de el, nu a avut nicio problemă”, a declarat Sorin Boureanu după vizită.

VIDEO Momentul în care polițistul îl pocnește pe Boureanu

Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a mers și ea, luni, pentru a-l vizita pe fostul deputat. Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a precizat, pentruMEDIAFAX, că a depus și ea plângere împotriva polițiștilor, pe care îi acuză că ar fi agresat-o în noaptea în care mașina în care se aflau cei doi a fost oprită de poliție, în zona Aviatorilor din Capitală. Și Cristian Boureanu a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria 1 împotriva polițiștilor, pe care-i acuză de loviri, violențe și vătămare corporală. În plus, fostul deputat a contestat și decizia de arestare preventivă luată de judecători.

„Referitor la starea actuală de sănătate a domnului Boureanu, noi am făcut o cerere scrisă să i se permită ieșirea din arest pentru a merge la control medical. Are fisurat maxilarul, dinții din față, timpanul, trebuie continuate investigațiile medicale. Așteptăm să vedem în ce condiții i se va permite”, a declarat pentru MEDIAFAX Luiza Popescu, avocatul lui Cristian Boureanu.

VIDEO complet al incidentului

Polițistul Marian Godină a postat, sâmbătă, pe Facebook un filmuleț în care se vede cum polițistul lovit de Cristian Boureanu ripostează și se repede la acesta să îl lovească. Imaginile sunt însoțite de mesajul „eu zic că a fost o reacție proporțională și corectă. Bravo, colegule!”. În imaginile postate de Marian Godină pe pagina sa de Facebook, se poate observa cum polițistul ripostează după ce este lovit de Cristian Boureanu în zona inghinală și se repede către fostul deputat în încercarea de a-l lovi cu pumnul în față.

Totodată, pe o pagină de Facebook intitulată „Poliția Rutieră București”, au apărut și alte imagini din noaptea respectivă. Pe filmare, este înregistrat polițistul când îl amenință pe Cristian Boureanu că îl „scoate” la știri, reproșându-i că este „într-o vădită stare de ebrietate”. De asemenea, omul legii îi transmite fostului deputat că îi va face dosar penal pentru ultraj și vătămare corporală.

„Te scot eu frumos la știri astăzi, pentru comportamentul pe care l-ai avut, pentru ultrajul ăsta”, îi spune polițistul lui Cristian Boureanu, care răspunde că „avem abuz în serviciu”. În replică, polițistul spune că sunt martori „pentru tevatura pe care ai făcut-o și înjurăturile de omor și de familie și faptul că mi-ai dat cu ușa peste mână”.

„Lasă că o să vezi tu! O să vezi tu acuma cum îți facem dosar „, mai spune polițistul pe filmare. Cristian Boureanu ripostează și îi spune omului legii că îl va lăsa fără pensie.

Un alt echipaj de poliție vine la fața locului, iar polițistul le povestește colegilor săi cum Cristian Boureanu l-a înjurat și l-a lovit.

„O să-i facem dosar de ultraj că ne-a înjurat, ne-a înjurat în toate felurile, mi-a dat peste mâna cu ușa. Uite, e într-o stare vădită de ebrietate. Uită-te și tu la el cum arată. Înjurături de mamă, de familie, de morți. A fost oprit pentru control și după ce i-am dat actele la șofer, ne-a înjurat, ne-a făcut…”, spune polițistul. Colegul său îi spune „Eu nu cred că a făcut așa ceva. Dacă a făcut așa ceva, dosar! Nu dosar, amendă la legea 16.”

„Te liniștesc eu mâne dimineață, fără niciun fel de problemă, că acum nu pricepi că ești băut”, mai spune polițistul. La scurt timp, Cristian Boureanu îl lovește pe omul legii în zona inghinală.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că pagina respectivă de pe rețeaua de socializare nu este pagina oficială a instituției, de altfel Brigada neavând cont oficial pe Facebook.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...