VIDEO. Ce nu s-a văzut la TV după ce Boureanu l-a lovit pe polițist. Imaginile postate de Godină: „Urmăriți finalul. Bravo, colegule! Așa trebuia răspuns!”

VIDEO. Ce nu s-a văzut la TV după ce Boureanu l-a lovit pe polițist. Imaginile postate de Godină: „Urmăriți finalul. Bravo, colegule! Așa trebuia răspuns!
Publicat: 12/06/2017, 01:30

În imaginile postate de Marian Godină pe pagina sa de Facebook, se poate observa cum polițistul ripostează după ce este lovit de Cristian Boureanu în zona inghinală și se repede către fostul deputat în încercarea de a-l lovi cu pumnul în față.

„Pentru cei care spuneau că polițistul nu a avut nicio reacție și că a fost prea blând. Urmăriți finalul. A avut reacție sau nu? Eu zic că a fost o reacție proporțională și corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Așa trebuia răspuns!”, este mesajul pe care Marian Godină l-a alăturat filmulețului.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

Totodată, pe o pagină de Facebook intitulată „Poliția Rutieră București”, au apărut și alte imagini din noaptea respectivă. Pe filmare, este înregistrat polițistul când îl amenință pe Cristian Boureanu că îl „scoate” la știri, reproșându-i că este „într-o vădită stare de ebrietate”. De asemenea, omul legii îi transmite fostului deputat că îi va face dosar penal pentru ultraj și vătămare corporală.

„Te scot eu frumos la știri astăzi, pentru comportamentul pe care l-ai avut, pentru ultrajul ăsta”, îi spune polițistul lui Cristian Boureanu, care răspunde că „avem abuz în serviciu”. În replică, polițistul spune că sunt martori „pentru tevatura pe care ai făcut-o și înjurăturile de omor și de familie și faptul că mi-ai dat cu ușa peste mână”.

„Lasă că o să vezi tu! O să vezi tu acuma cum îți facem dosar „, mai spune polițistul pe filmare. Cristian Boureanu ripostează și îi spune omului legii că îl va lăsa fără pensie.

Un alt echipaj de poliție vine la fața locului, iar polițistul le povestește colegilor săi cum Cristian Boureanu l-a înjurat și l-a lovit.

„O să-i facem dosar de ultraj că ne-a înjurat, ne-a înjurat în toate felurile, mi-a dat peste mâna cu ușa. Uite, e într-o stare vădită de ebrietate. Uită-te și tu la el cum arată. Înjurături de mamă, de familie, de morți. A fost oprit pentru control și după ce i-am dat actele la șofer, ne-a înjurat, ne-a făcut…”, spune polițistul. Colegul său îi spune „Eu nu cred că a făcut așa ceva. Dacă a făcut așa ceva, dosar! Nu dosar, amendă la legea 16.”

„Te liniștesc eu mâne dimineață, fără niciun fel de problemă, că acum nu pricepi că ești băut”, mai spune polițistul. La scurt timp, Cristian Boureanu îl lovește pe omul legii în zona inghinală.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că pagina respectivă de pe rețeaua de socializare nu este pagina oficială a instituției, de altfel Brigada neavând cont oficial pe Facebook

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

Fostul deputat a fost reținut după ce a fost audiat timp de peste opt ore, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 hotărând în jurul orei 01.00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să emită ordonanță de reținere pe numele acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost dus în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1, care au decis arestarea sa preventivă.

„La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureanu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism,, pe locul din dreapta față, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruș, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliție din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a amenințat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei de serviciu și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete