8233 vizualizări 15 feb 2017

Magistraţii Judecătoriei Piatra Neamţ au decis, miercuri după-amiază, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unei femei, profesor de limba româna la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, fiind acuzată de act sexual cu un minor.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi avut o relaţie un elev de la seminar, care s-a sinucis toamna anului trecut, aruncându-se de pe un baraj.

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost reţinută marţi după-amiază pentru 24 de ore.

Profesor de limba română la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, femeie este acuzată că ar fi avut o relaţie cu Marius Săndulache, un elev al instuţiei la care predă femeia.

Marius Săndulache a fost dat dispărut pe 17 noiembrie 2016, după o vizită la muzeu. În aceeaşi zi a fost semnalat prin 112 un caz al unei persoane care s-a aruncat în râul Bistriţa. O lună mai târziu, pe 17 decembrie, trupul tânărului a fost descoperit în albia râului, anchetatorii stabilind cauza morţii ca suicid.

Încă din acea perioadă se bănuia că relaţia cu femeia de 40 de ani l-ar fi împins pe tânăr să facă acest gest, însă, potrivit surselor citate, abia acum procurorii au putut să dovedească relaţia dintre cei doi, care începuse încă din perioada în care băiatul avea sub 18 ani.

Femeia este căsătorită cu un preot, este însărcinată şi are acasă trei copii.

Decizia magistraţilor de la Judecătoria Piatra Neamţ poate fi atacată.

--

Citește și: