no author
Cătălin Legănel
622 vizualizări 17 iul 2017

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un echipaj al Biroului Rutier Constanţa aflat pe bulevardul Aurel Vlaicu a încercat, astăzi, să oprească pentru control un autoturism, dar şoferul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar.

Şoferul conducea un autoturism dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Mamaia şi, pentru oprirea acestuia, a fost folosit armamentul din dotare, un poliţist efectuând un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost în cele din urmă oprit, după ce a fost urmărit câţiva kilometri, poliţiştii constatând că acesta avea permisul de conducere anulat.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că acesta se urcase la volanul maşinii fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, şoferul a mai fost testat şi pentru conducerea sub influenţa substanţelor interzise, rezultatul fiind pozitiv.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Eforie, un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul având permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

--

Citește și: