20 martie 201722:323987

Şeful Vămilor, numit de Cioloş, va fi dat afară de premierul Grindeanu

Dorel Fronea, vicepreşedinte al ANAFşi coordonatorul Structurilor Vamale din România aşteaptă ca eliberarea sa din funcţie să fie publicată luni în Monitorul Oficial. Acesta se va întoarce la Ministerul Fondurilor Europene pe o funcţie de execuţie.

“Vineri dimineaţă am fost anunţat de preşedintele ANAF că luni va fi publicată în Monitorul Oficial eliberarea mea din funcţie. Nu comentez, este o decizie a primului ministru. Numirea demnitarilor este o chestiune de oportunitate. Eu am fost numit de fostul prim ministru, Dacian Cioloş, în funcţia de vicepreşedinte al ANAFşi coordonatorul Structurilor Vamale din România”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dorel Fronea.

Acesta a spus că este angajatul Ministerului Fondurilor Europene, unde se va întoarce, dar pe o funcţie de execuţie şi nu una de conducere.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.