Principele Nicolae, mesaj pe Facebook pentru femeia care susține că a făcut un copil cu el

Principele Nicolae, mesaj pe Facebook pentru femeia care susține că a făcut un copil cu el
Publicat: 23/09/2016, 09:04

Nicoleta Cîrjan activează în cadrul unei organizații non-profit și l-a cunoscut pe Principele Nicolae cu prilejul unei caravane pe biciclete în scopul promovării lecturii în rândul tinerilor.

Conform propriilor declarații, Nicoleta Cîrjan a aflat că este însărcinată în iulie 2015.

În luna august a aceluiași an, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. „Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public și în privat, decizia fiind luată în asentiment.” – a explicat, la vremea respective, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.

Deși cronologia celor două evenimente este corectă, relația lor de la cauză la efect este doar o speculație.

Fostul principe Nicolae a postat astăzi, pe pagina sa de Facebook, următorul „Comunicat de presă”:

„Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunțat prin corespondența scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declarațiilor, am invitat-o, împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București, singura instituție abilitată să efectueze în mod științific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări și nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, pânaă la data prezentului comunicat, nu a fost declanșat niciun proces civil de stabilire a paternității, la instanța competentă.

Contrar acestor refuzuri, afirmațiile pe tema paternității au continuat, motiv pentru care în data de 3 septembrie 2016, prin intermediul avocatului meu, domnul Enache Radu, membru al Baroului București, i-am adresat doamnei Cîrjan o ultimă solicitare pentru a veni să realizăm testarea AND. Răspunsul a fost un alt refuz ferm.

Dacă, în urma unui test ADN efectuat la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cîrjan, prin declarație notarială de recunoaștere a paternității îmi voi asuma toate obligațiile legale ce rezultă din această situație.

Având în vedere că până în acest moment nu există nicio hotărâre judecătorească definitive de stabilire a paternității sau declarație notarială de recunoaștere a paternității din partea mea, apreciem că orice alte afirmații legate de acest subiect sunt nefondate.”

La rândul său, Nicoleta Cîrjan, a replicat, tot pe Facebook:

„Am vrut să fie liniște, pace și discreție, dar se pare că nu s-a putut. De dragul adevărului și al corectitudinii, las aici răspunsul trimis pe e-mail la solicitarea avocatului domnului Nicholas Medforth Mills din data de 03.09.2016 (la care face referire în postarea sa și fostul principe Nicolae, n. red.), aceasta fiind unica mea poziție față de subiect:

«Stimate Domnule avocat,

Față de adresa dvs din 03.09.2016 facută în numele clientului Nicholas Medforth-Mills, arăt următoarele:

– Așa cum rezultaă și din corespondența noastră anterioaraă referitoare la efectuarea testului de paternitate de către clientul dvs, i-am solicitat în repetate rânduri efectuarea acestui test atât la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București cât și la o clinică privată acreditată, dar clientul dvs a refuzat efectuarea acestui test și la o clinică privată acreditată;

– Nu am făcut public faptul că dl. Nicholas Medforth-Mills este tatăl copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare și chiar jignitoare, în condițiile în care i-am solicitat de atâtea ori clientului dvs să colaboram în discreție și să efectuam testul de paternitate și la o clinică privată, pentru a pune capăt acestei situații. Mai mult decât atât, faptul că am ținut secretă identitatea tatălui și nu am dat curs solicitărilor mass media de a vorbi pe această temă, pentru a proteja imaginea clientului dumneavoastră, mi-a adus mie prejudicii de imagine și de reputație;

– Insistența dvs de a face testul de paternitate numai la Institutul Național de Medicinaă Legală Mina Minovici din București și doar până pe data de 19.09.2016 îmi trezește suspiciuni și prin urmare insist ca acest test să fie efectuat în primul rând la o clinică privată acreditată din județul Brașov, locul unde avem domiciliul eu și copilul, la o dată ce va fi stabilită de comun acord de către noi, iar apoi la IML București;

– Îmi rezerv dreptul de a introduce la instanțele judecătorești acțiunea în stabilirea paternității când voi considera eu, acțiunea fiind imprescriptibilă.»

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu