Primele declarații ale tatălui tinerei ucise la metrou. Ce mesaj transmite autorităților. Povestea scurtei vieți a Alinei

Primele declarații ale tatălui tinerei ucise la metrou. Ce mesaj transmite autorităților. Povestea scurtei vieți a Alinei
Publicat: 13/12/2017, 17:28

Bărbatul a afirmat că nu știe detalii despre evenimentul în urma căruia fiica sa, Alina Ciucu, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă, fiind împinsă în fața metroului. Alexandru Popescu și soția acestuia se îndreaptă către Capitală, unde au fost chemați de anchetatori.

„Știm și noi exact ce știe toată lumea, din presă: o bolnavă psihic a aruncat-o, a împins-o pe șină, în fața metroului. Pe noi ne-au anunțat copiii, toți copiii mei sunt la București. Ne-au chemat și ne îndreptăm către București”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Popescu.

Întrebat ce i-ar spune agresoarei fiicei sale, dacă s-ar afla față în față cu aceasta, bărbatul a afirmat că locul femeii este după gratii și nu are ce să-i spună.

„Nu i-aș spune nimic. Instituțiile statului să o țină legată, să o țină închisă. Ea, de fapt, nu trebuie să stea printre noi”, a afirmat Popescu.

Maria Ghinceanu, o mătușă a fetei, a declarat că Alina era de o frumusețe ieșită din comun, semănând cu o actriță de film. Bunicii săi spun că asta a fost soarta, ca tânăra să moară la doar 25 de ani.

Tânăra fusese adoptată de vecini

Alina Ionela Ciucu, tânăra ucisă la metrou, locuia de mai mulți ani în București, acolo unde a mers la facultate împreună cu fiicele familiei Popescu, cea care a adoptat-o de la vârsta de șapte ani. Vestea morții ei a întristat întreaga comunitate din Ostroveni-Dolj.

Vestea morții tinerei i-a afectat pe toți vecinii, mama tinerei și tatăl adoptiv al acesteia plecând spre Capitală, miercuri dimineața.

„Nici nu am auzit bine ce s-a întâmplat. M-a sunat fratele meu și mi-a spus că ar fi împins-o cineva, ar fi încercat să mai împingă pe altcineva care ar fi prins de veste. A apucat-o pe ea, care aștepta probabil să se ducă acasă. Nu știu ce s-a întâmplat. A fost o psihopată care a avut o pată pe cine a întâlnit în cale, așa s-a distrat ea, omorând lume. Alina a căzut în plasa ei, a prins de veste că nu a fost atentă”, a declarat Maria Ghigeanu, mătușa Alinei.

Tânăra nu a avut o viață prea ușoară. Mama ei, fiind bolnavă, și-a dat acordul în urmă cu mai bine de 15 ani ca fetița să fie crescută de familia Popescu, doi vecini de peste stradă, care mai au două fete.

„Au luat-o copiii mei să o crească, nu vedeți în ce situație e și mama ei, că nu are de niciunele”, a spus bunica adoptivă a Alinei.

Femeia suspectată că a ucis tânăra la metrou scria mesaje incoerente pe pagina sa de socializare și pretindea că a fost abuzată sexual de către fratele ei, spunând că a intrat în greva foamei pentru că nu i se face dreptate. Pe profilul de Facebook al Magdalenei Șerban, agresoarea de la metrou, există mai multe mesaje care nu au logică. Își acuză fratele de abuz sexual, dar și alte persoane că „i-au distrus reputația pentru serviciul de servitoare în domicili particulare”. Ea susține că a lucrat în Spania ca menajeră, dar mai multe persoane au filmat-o în intimitate și „i-au stricat viața socială”.

Pe pagina sa de socializare mai multe persoane se declară revoltate de faptul că niciunul dintre cei 300 de prieteni ai femeii nu a sesizat că aceasta are probleme de natură psihică.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că după ce ar fi fost împinsă în fața metroului, tânăra de 25 de ani ar fi încercat să se ridice, însă a fost împiedicată și lovită cu piciorul de agresoare. La audieri, suspecta nu și-a recunoscut fapta, fiind incoerentă. Deși pe peron erau multe persoane, nimeni nu a mers după femeia care a împins-o pe fată în fața metroului pentru a o opri, aceasta reușind să plece, fiind depistată după mai multe ore. Anterior, suspecta ar fi încercat să ucidă o altă fată, o tânără în vârstă de 20 de ani, la stația de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistență atunci când femeia a încercat să o împingă în fața trenului și a reușit să fugă. Nu a mers imediat la poliție, ci s-a dus acasa și le-a povestit părinților. Ulterior, în stare de șoc, a depus o plângere.

Sesizarea a fost depusă în același timp în care o tânără de 25 de ani își pierdea viața, fiind împinsă de aceeași femeie, potrivit informațiilor de la dosar.

Pe baza descrierii făcute de fata de 20 de ani, polițiștii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou și au depistat-o pe femeie. A fost dusă la audieri, unde nu și-a recunoscut fapta, însă s-a recunoscut în imagini. Nu era coerentă, iar anchetatorii nu au găsit un fir logic în declarațiile ei, au precizat surse judiciare.

Femeia de 36 de ani a fost supusă unei expertize psihiatrice.

Tânăra ucisă marți seara se numește Alina Ciucu și este din Craiova.Surse din cadrul PMP au precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost ucisă marți, la stația de metrou Dristor 1 după ce o femeie de 45 de ani a împins-o în fața trenului, era membru al Partidului Mișcarea Populară Sector 3.

Cercetările în cauză sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee