23 februarie 201707:26100540

Prima reacţie a familiei care a câştigat în instanţă casa deţinută de Iohannis: ''Meritul nostru a fost că nu am capitulat''

Eugen Antonescu, fiul proprietarilor de drept al imobilului din Sibiu deţinut până acum de şeful statului, a declarat că este mulţumit că magistraţii i-au dat dreptate familiei sale, după o luptă care durează de 17 ani.

"Singura noastră bucurie e că am mai depăşit o etapă în această luptă care durează de mai bine de 17 ani, iar în urma acestei sentinţe sperăm să ne clarificăm situaţia juridică a locuinţelor pentru care încă mai avem de luptat (...) Povestea nu se încheie aici pentru noi pentru că (...) noi trebuie să mai parcurgem nişte etape juridice pentru a repune în valoare contractele de vânzare-cumpărare anulate acum 15 ani",  a afirmat Eugen Antonescu.

"Nu putea să fie Iohannis în necunoştinţă de cauza că soţia lui era beneficiara acelui certificat de moştenitor considerat nul (...) Meritul nostru a fost că am crezut şi am luptat fără să capitulăm în faţa sentinţelor care ne-au fost defavorabile şi până la urmă am reuşit să dovedim că dreptatea a fost cea prezentată de noi", a adăugat Antonescu la televiziunile de ştiri.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.